Ексклюзиви
четвер, 02 липня 2020 05:05

Любов Вільхова виграла кухонний набір

Автор: Фото надане Любов’ю Вільховою
  Любов Вільхова з села Суржки Великобагачанського району на Полтавщині передплачує ”Газету по-українськи” 10 років
Любов Вільхова з села Суржки Великобагачанського району на Полтавщині передплачує ”Газету по-українськи” 10 років

— Отримала в подарунок фартух і рукавицю. Дуже подобаються. Ще хотілося б виграти путівку в санаторій, — каже 65-річна Любов Вільхова з села Суржки Великобагачанського району на Полтавщині.

Вона передплатила "Газету по-українськи". Відправила копію квитанції на адресу редакції і виграла кухонний набір.

— Виписуємо газету 10 років. Чоловік її читає від початку до кінця. Навіть до ночі засиджується. Мені подобається сторінка з рецептами. Найкращі вирізаю й зберігаю. Ще люблю про сад і город. Просила чоловіка, щоб виписав без телепрограми, бо так дешевше. А він проти, бо там друкують цікаві анекдоти, — розповідає Любов Олексіївна.

Вона родом із селища Велика Багачка. Закінчила Харківський технікум електрозв'язку.

— Все життя працювала на районній пошті, — продовжує. — Маю 47 років стажу. Спочатку робила оператором, підміняла тих, хто йшов у відпустки. Потім влаштувалася ревізором. Їздила з перевірками. Останні три роки відпочиваю на пенсії.

Живе у шлюбі з 66-річним Дмитром Михайловичем.

— Чоловік — із Суржків. Усе життя возив пошту. Має 46 років стажу. Там з ним і познайомилися. Він був водієм, а я — супровідником. На нашому весіллі 44 роки тому гуляла вся пошта. Я зробила зачіску, одяглася в українське вбрання. Але періщив такий дощ, що наречений не міг з дому виїхати. Я проплакала весь день. А наступного — молодий приїхав до мене вантажівкою. Її по болоті притягнув гусеничний трактор. Після одруження жили в райцентрі, отримали квартиру. Маємо двох синів і п'ятеро внуків, — розповідає Любов Олексіївна.

В Суржки перебралися 10 років тому.

— Живемо в хаті свекрів. Тримаємо господарство. Козу завели заради внуків. Засаджуємо 40 "соток" городу. Співаю в фольклорному ансамблі "Берегиня". Їздили з концертами на Сорочинський ярмарок, на Кобзареве свято, в Полтаву. На карантині сумуємо за репетиціями і виступами, — говорить Любов Вільхова.

Зараз ви читаєте новину «Любов Вільхова виграла кухонний набір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути