середа, 31 жовтня 2007 16:11

Кейт Бланшетт через дітей іде з кіно

 

Австралійська акторка Кейт Бланшетт, 38 років, збирається завершити акторську кар"єру. Вона вирішила присвятити себе родині. Із чоловіком — 37-річним письменником Ендрю Аптоном — Кейт виховує синів: 5-річного Дешила Джона й 3-річного Романа Роберта.

Ходять чутки, що акторка знову чекає на дитину. Її живіт помітно округлився. Про свою першу вагітність Кейт дізналася під час зйомок фільму "Єлизавета", однак роботи над стрічкою не припинила. Про другу стало відомо на зйомках картини "Водяне життя" режисера Веса Андерсона. За сценарієм, героїня Бланшетт була вагітна. Акторці доводилося носити бандаж, що імітував великий живіт. Коли костюмери закріплювали його, актриса знепритомніла. Її доправили в лікарню. Там з"ясували, що Кейт вагітна. Але вона продовжила зйомки. На сьомому місяці Бланшетт ще й вийшла на подіум — демонструвала одяг від дизайнера Пепе Ареллано на Барселонському тижні моди.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Бланшетт через дітей іде з кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути