вівторок, 15 січня 2008 16:59

Карел Ґотт вперше одружився

  Чеський співак Карел Ґотт і його дружина Івана Махачкова мають дворічну доньку Шарлотту. Івана знову вагітна
Чеський співак Карел Ґотт і його дружина Івана Махачкова мають дворічну доньку Шарлотту. Івана знову вагітна

Чеський співак 68-річний Карел Ґотт уперше одружився — з молодшою на 36 років Іваною Махачковою.

Весілля відбулося 7 січня в американському Лас-Вегасі, в каплиці п"ятизіркового готельного комплексу "Белладжіо". Із родичів була присутня лише мати нареченої — Бланка. Решта рідних дізналися про шлюб із випусків новин.

До одруження Ґотт жив із Махачковою сім років у цивільному шлюбі. Два роки тому в них народилася донька Шарлотта. Карел був присутній під час пологів. У вересні 2007-го Івана завагітніла вдруге. У співака є двоє позашлюбних доньок — 34-річна Домініка та Люція, 20 років. Старша — від танцівниці Антонії, вийшла заміж за фінського рок-музиканта. Молодша навчається в університеті на економіста.

Карел Ґотт народився в місті Плзень. Його вважають найзнаменитішим у світі чехом. 2003 року співак балотувався на посаду президента країни, але невдало. Після школи він вивчився на електромонтера трамвайних систем, а потім закінчив музичне училище у Празі. Творчу кар"єру розпочинав як джазовий співак, грав у празьких театрах "Семафор" та "Аполло". Із 1970 по 1990-й виступав з оркестром Ладіслава Штайдла.

Нині в Ґотта власний музичний гурт "Карел Ґотт Банд" (КҐБ). За 45 років він записав 150 альбомів, 180 синглів, знявся у 13 фільмах. Було продано 30 млн його платівок. На батьківщині співака 36 разів визнавали "золотим солов"єм".

У Карела Ґотта було багато жінок, проте з жодною він не жив під одним дахом.

Кілька років зустрічався зі співачкою Хеленою Вондрачковою, якій нині 59. Вона на голову вища від Карела. Він біля неї постійно ставав навшпиньки. Чотири роки тому Вондрачкова вийшла заміж за директора авіакомпанії, молодшого на 12 років.

1999-го Ґотт ледве на одружився з німкенею Маріке Шерес, ровесницею своєї старшої доньки. Але потім на одній із вечірок зустрів Івану Махачкову. Спочатку Ґотт запевняв, що Івана — не його тип. Та через рік фотографи "застукали" дівчину в нього на віллі.

Ґотт постійно ставав навшпиньки біля Вондрачкової

Махачкова родом із містечка Опава. Там вона рік працювала медсестрою в хірургічному відділенні. Потім три роки — в одному зі шпиталів Америки. Івана запевняє, що мала роман із голлівудським актором Майклом Дуґласом. Але журналісти не знайшли підтвердження її слів.

Після знайомства з Ґоттом дівчина зробила пластичну операцію носа, а також із брюнетки пофарбувалася на блондинку. Відколи Івана почала жити зі співаком, він заборонив їй працювати.

Молодята мають віллу в елітному районі Праги на Бертрамці. Помешкання розташоване на пагорбі, з його вікон видно майже всю Прагу. Карел віддав дружині улюблений кабінет, де раніше малював. Вона навчила Ґотта ходити по крамницях і листуватися через Інтернет. Після весілля Махачкова взяла прізвище чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Карел Ґотт вперше одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути