Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 06:11

Ірина Мерлені познайомилася з чоловіком на тренуванні

Автор: ФОТО надане Іриною Мерлені
  Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені та борець Сергій Рейвах після весілля поїхали в Єгипет. Провели там медовий місяць. Раніше обоє були одружені. Мають по двоє синів
Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені та борець Сергій Рейвах після весілля поїхали в Єгипет. Провели там медовий місяць. Раніше обоє були одружені. Мають по двоє синів

Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби 35-річна Ірина Мерлені вийшла заміж за борця Сергія Рейваху, 30 років. Молодята розписалися 3 листопада у Хмельницькому.

— Із Сергієм познайомилася 16 років тому у Львівському училищі фізкультури та спорту, разом тренувалися, — розповідає Ірина Мер­лені. — Ми дружили, якийсь час зустрічалися. Та потім я вийшла заміж, Сергій одружився.

Раніше борчиня була заміжня за Андрієм Микульчиним, який займався вільною боротьбою. ­Нині — підприємець. Прожили у шлю­бі сім років. Мають синів 11-річного Артура й Адама, 6 років. У Сергія від першого шлюбу теж двоє дітей: 6-річний Давид і Арсен, 5 років.

— Сергій весь час підтримував зі мною дружні стосунки, — продовжує. — Періодично телефонував, цікавився моїми справами. Інколи ми зустрічалися на змаганнях. Цього року у вересні запросив на турнір із боротьби в Рівне. Я нагороджувала там спортсменів. Після змагання поговорили з Сергієм. Зрозуміли, що кохаємо одне одного. Кілька разів він приїздив до мене у Хмельницький, а я їздила до нього в Рівне. За місяць освідчився мені.

Коли про це дізналася мати Сергія, усміхнулася і сказала: "Здається, що перерви у ваших стосунках не було".

На весілля Ірина вдягнула сукню силуету "рибка". Сергій був у класичному костюмі.

— Після розпису поїхали на фотосесію у спортивний комплекс, — говорить Мерлені. — Фотографувалися з тренерами та дітьми. Потім вирушили на святкування. Запросили лише 20 гостей — родичів і кількох друзів. Наступного дня полетіли в Шарм-еш-Шейх. Провели там медовий місяць. Гарно відпочили й розважилися. Постійно брали участь у різних конкурсах, стали кращою парою готелю.

Найближчим часом молодята планують переїхати до Києва.

— Маю там квартиру, — каже Ірина. — Роботу теж знайду. Часто запрошують у телевізійні проекти. Дітей заберемо із собою. Сергій добре до них ставиться. Він має досвід у вихованні. 10 років працює тренером.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Мерлені познайомилася з чоловіком на тренуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути