четвер, 09 жовтня 2008 17:51

Ґвалтівників треба засуджувати до довічного ув"язнення

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Ледь не в кожному номері вашої газети пишуть статті про зґвалтування дітей. Кажуть, у курей нема розуму, але півень і той не чіпає молоду курку, доки та не доросте свого віку. У всіх тварин є своя пора. А наших чоловіків виправдовують, запевняючи, що зґвалтування скоєне психічно хворою людиною.

Ця сволота свідомо, заради задоволення своєї нелюдської плоті, ламає життя малолітнім дітям. Але ж і наші гуманні закони дозволяють у багатьох випадках уникнути покарання. Таких людей потрібно наказувати та карати за найвищою мірою — на довічне ув"язнення.

У давні часи чоловік був головою сім"ї, захисником. Нині все частіше стали з"являтися "мисливці" на дівчат і дітей. Доки ж ці нелюдки будуть затьмарювати нашу й так заплямовану сутність життя? У війну німці, захоплюючи землі, знищували все на своєму шляху, ґвалтуючи дітей і жінок. А це ж наші односельці, батьки, брати і сусіди! Це великий гріх, який вони ніколи не відкуплять ні перед Богом, ні перед жертвою.


Із повагою жінки с. Мирне Костопільського р-ну Рівненської обл.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівників треба засуджувати до довічного ув"язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути