понеділок, 22 вересня 2008 15:45

Євгенії Губській подарували півтори тисячі гвоздик

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Євгенія Губська, дружина нардепа від БЮТу Богдана Губського, прийшла на вечірку із сином Віталієм
Євгенія Губська, дружина нардепа від БЮТу Богдана Губського, прийшла на вечірку із сином Віталієм

Презентацію українського видання французького журналу "Мері Клер" влаштували в четвер у столичному ресторані "Монако".

Біля входу гостей зустрічають дві моделі. Пропонують понюхати кілька французьких ароматів та вибрати найкращий. До столика з пробниками підходить бізнесмен 37-річний Валід Арфуш із дружиною Лідою. Разом нюхають і вибирають "східний".

— Мне больше всего Лидин запах нравится, самый любимый, — притискає Валід дружину до грудей. Хвалиться, що нещодавно подарував їй колекцію з чотирьох парфумів "Діор". У Києві така коштує майже півтори тисячі гривень.

Дружину депутата-"бютівця" Євгенію Губську під руку тримає син Віталій, 20 років. Він навчається у Британії на економіста.

— В Англії такі заходи масштабніші, — роззирається Віталій. — Часом зустрічаю на них англійських знаменитостей. Модель Кейт Мосс часто бачу. Мені вона не подобається, негарна.

3 вересня Євгенії Губській виповнилося 45 років.

— Влаштувала вечірку в стилі диско 1980-х, — сплескує руками Євгенія. — Сама придумала, а родина підтримала. Знайшли вдале приміщення — в стилі Будинку культури. Над сценою повісили лозунг: "Все во имя человека, все во благо человека". А на вході плакат: "В клубе будет диско". Деякі перехожі заходили й питали, чи справді буде диско, — сміється.

Каже, гості прийшли у костюмах, стилізованих під 1980 роки.

— Мій костюм хтось назвав "русалкою". Шила його Лілія Пустовіт. Такого переливчатого зеленого кольору, блискучий, от як сьогодні, — обтріпує сукню з золотистої "луски". — А рідні прийшли в футболках із написом "Олімпіада-80". Купу конкурсів влаштували, — смикає за рукав сина. — В одному із них пригадували улюблену страву зі шкільного буфету. Я назвала булочку-слойку, бо ненавиділа тоді пиріжки з горохом! Тричі на тиждень зі школи бігла на уроки музики. Мусила перекушувати тими пиріжками, бо більше нічого на вулиці не продавали.

Я купив дорогущий костюм

Запитую, що до ювілею подарували рідні.

— У Віталіка традиція: щороку дарувати величезні букети гвоздик, — киває на сина. Той задоволено піддакує. — Торік приніс 700 квітів! Збирав по всій Україні, букет в"язали три дні.

— А цього разу букет був на півтори тисячі гвоздик, — підморгує Віталій.

— Він у мене зайняв усю ванну, — широко розводить руками Губська. — Потім розподілила його по вазах: уся квартира була в гвоздиках. А чоловік Богдан мав окремий подарунок. Ми з подругами жартуємо: "До ста доларів — це ще сюрприз. А що дорожче — навіщо нам такі сюрпризи!" Тож ми заздалегідь вибрали перстень із колекції "Діор". У центрі — фіолетовий аметист, мій улюблений.

Губська підводить сина до столів. Бере келих шампанського, Віталій відмовляється.

Наприкінці вечірки до ресторану приїжджає співак Олег Скрипка, 44 роки. Обіймається з Валідом Арфушем. Зупиняється біля колони в центрі залу послухати французьку співачку Келлі Джойс.

— Французьку попрактикую, — зауважує.

Скрипка жив у Франції з 1991-го по 1996-й.

— Французький шик — це зовсім не те, що думають про нього в Україні, — складає руки на грудях. — Що в нас вважається французьким шиком, то в них вважається міщанством. Їздити на "мерседесі" чи "порше" — це дурний смак. Одягатися дорого, але без смаку — теж жлобство.

Співак прийшов у чорних джинсах та сорочці. Біле волосся зачесане набік.

— Першого року в Франції мене запросили на ґламурну тусовку — танцювальне шоу в готелі "Жорж Четвертий" на Єлисейських полях, — розповідає. — Друзі казали, що туди приїжджають Майкл Джексон, група "Ролінґ Стоунз". Я купив дорогущий костюм. На вечірці на мене косо дивилися. Бо в костюмі був тільки я. Решта одягли рвані джинси й светри.

Зараз ви читаєте новину «Євгенії Губській подарували півтори тисячі гвоздик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути