пʼятниця, 13 вересня 2019 05:55

Євген Клименко виграв кухонний набір

  Євген і Людмила Клименки із села Дмитрівка на Полтавщині передплачують ”Газету по-українськи” 13 років.
Євген і Людмила Клименки із села Дмитрівка на Полтавщині передплачують ”Газету по-українськи” 13 років.

— Отримав від "Газети по-українськи" фартух і рукавиці з логотипом. Подарунок віддав дружині. Вона в них трудиться на кухні. Мені так уперше в житті пощастило, — каже 74-річний Євген Клименко із села Дмитрівка на Полтавщині.

"Газету по-українськи" ­передплачує 13 років. Відправив копію ­квитанції на адресу редакції і виграв кухонний набір.

— Виписати газету порадила Тоня Скотаренко, яка раніше працювала листоношею, а зараз завідує поштою, — говорить Євген Володимирович.

Народився я в Дмитрівці, на колишньому хуторі Волошини. Де було наше дворище, тепер поставили мийку для великовантажних машин. Дитинство було нелегке. Коли мав 2 роки, нас покинув батько. Була ще старша на два роки сестричка Валя. Жили з мамою. Не було чого їсти, то я у восьмому класі пішов працювати помічником кіномеханіка. Це було 1962 року. В ті часи паспортів не давали. В село приїхав вербувальник із Луганської області. Мені за добу видали паспорт, і я поїхав у Полтаву навчатися на машиніста електровоза. Довго там не пробув. Повернувся в село. Працював помічником механіка пересувного кіно, — розповідає Євген Клименко.

Служив у Фастові в радіолокаційних військах, згодом у Києві.

Наприкінці служби я захворів на запалення легенів і мене комісували. Працював у колгоспі. Вивчився на машиніста пневмогусеничних кранів, здав екзамен на машиніста залізничного крана. Маю 43 роки загального стажу.

Із дружиною 70-річною Людмилою живе у шлюбі 52 роки.

— Побачив її в клубі, коли прийшла з подругами. Дуже гарна. У неї було сім сестер. Працювала в колгоспі біля телят. Потім — у буфеті. Виростили сина й доньку. Маємо чотирьох онуків. Тримаємо господарство. Вирощуємо розсаду на продаж. Раніше любили разом рибалити. Тепер здоров'я не дозволяє, — каже Євген Клименко.

Зараз ви читаєте новину «Євген Клименко виграв кухонний набір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути