Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2018 05:20

"Это окажется единственный депутат, которого посадят. Ну не за коррупцию же сажать, не за взятки и грабеж страны"

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у березні

1 березня Україну накрив сніговий циклон. У половині областей заборонили рух вантажівок по трасах і закрили аеропорти. Через негоду було знеструмлено 200 населених пунктів. За останні роки таку сніжну й холодну погоду в березні спостерігають уперше.

"Акція! Тим, хто пережив три місяці зими — четвертий у подарунок!"

Олексій Гвоздик, "Фейсбук"

"Допомагайте весні — їжте сніг".

Олександр Назаров, "Фейсбук"

Російський Газпром відмовився поставляти Україні газ після того, як Стокгольмський арбітражний суд зобов'язав їх виплатити українському Нафтогазу $2,56 млрд як компенсацію за недопоставлені обсяги газу для транзиту. Аби уникнути колапсу, Україна закупила газ у Польщі. Він обійшовся удвічі дорожче за російський.

"Срочно! Премию 2–3 млн всем сотрудникам Нафтогаза. Заслужили".

Костянтин Тарайкович, "Фейсбук"

"У нас є свій газ. Тільки треба менше красти і продавати за кордон".

Юрій Гринюк, "Фейсбук"

Президент Петро Порошенко уперше за роки президентства не прийшов покласти квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку в Києві з нагоди 204-ї річниці з дня народження поета.

"То гарно, що не ходить, бо в цьому є правда. Його не приход — то його правдиве ставлення до цінностей українців і України. Тепер ми розуміємо, з ким маємо справу".

Ярина Дібривна, "Фейсбук"

"До цього лише один президент не покладав квіти до пам'ятника Шевченкові. Це було 9 березня 2013 року. Його прізвище було — Янукович. За кілька місяців почався Майдан".

Артем Скоропадський, "Фейсбук"

15 березня Верховна Рада підтримала звільнення Валерії Гонтаревої з посади голови ­Нацбанку. Замість неї призначили Якова Смолія. Він виконував обов'язки голови Нацбанку з квітня 2017-го. Тоді Гонтарева написала заяву про відставку й пішла у відпустку.

"Гонтарева сказала, що подала на звільнення, коли закінчила реформи. Цей прийшов і каже, що буде продовжувати реформувати. Ви там є*нуті всі чи що?"

Віталій Івах, "Фейсбук"

"Это возможно только в Украине: украл миллионы и тебя просто увольняют с работы. Живи дальше и радуйся".

Алекс Буковецький, "Фейсбук"

Нацбанк презентував монети номіналом 1–10 грн. Вони поступово замінять паперові банкноти відповідного номіналу.

"На початку 1990-х ходили з пакетами купонів. Тепер ходитимемо з валізами металу".

Олександр Гунько, "Фейсбук"

"Маршрутчики будуть у шоці".

Федір Нік, "Твіттер"

18 березня в Росії відбулися вибори президента. Переміг чинний глава держави Володимир Путін. За нього віддали голоси понад 56 млн росіян.

"Какие выборы, не смешите. Хуйло на пожизненном в стране баранов".

Толік Сєров, "Інстаграм"

"Путін — не людина. Це — явище. Порошенко, до речі, теж".

Олег Курпієнко, "Фейсбук"

"Росія 2018 року — це Німеччина 1933-го. 73,9 відсотка людей хотіли Путлєра, 81 відсоток — Гітлера".

Олександр Брезден, "Фейсбук"

22 березня народні депутати підтримали подання ГПУ на притягнення до відповідальності, затримання та арешт Надії Савченко. Шевченківський райсуд ­Києва лишив її під вартою на 59 днів без права внесення застави. Її підозрюють у тому, що спільно з керівником центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували здійснити збройний переворот у державі. Рубана затримали 8 березня, коли віз зброю з ДНР на підконтрольну Україні територію.

"Серия вторая. Савченко в тюрьме в Украине. Кто теперь будет ее спасать?"

Микола Омельченко, "Фейсбук"

"Якщо хтось і винен у всьому цьому безумстві з Савченко, то це Юля. Тимошенко втягла людину, яка не мала жодного уявлення про політику, управління державою і бодай якісь законотворчі процеси, в центр політичних подій. В очікуванні електоральних бонусів від епатажної Наді, Юля вписала її першим номером у списки БЮТ. Уповала на покращені рейтинги. Нє случілось. А тепер цей монстр із пресвятим бубликом на голові робить вигляд, що вона до Савченко ніякого відношення не має".

Світлана Лисиця, "Фейсбук"

"В итоге это окажется единственный депутат, которого посадят. Ну не за коррупцию же сажать, не за взятки и грабеж страны".

Євгенія Судовцева, "Фейсбук"

"Усього дав Бог — і красу, і розум, і повагу від людей, і неабиякий військовий характер. Усе розтринькала. А от нині наробила горя собі та родині. Слава Богу, що не встигла ще більше нагеройствувати".

Лариса Бріцька, "Фейсбук"

"Савченко готують у другий тур президентських виборів. Народна месниця з мінометом в руках у Раді виглядає привабливіше за народну олігархіню з косою".

Сергій Руденко, "Фейсбук"

Зараз ви читаєте новину «"Это окажется единственный депутат, которого посадят. Ну не за коррупцию же сажать, не за взятки и грабеж страны"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути