вівторок, 30 листопада 2010 01:00

Олена Дорош втратила груди після пластичної операції

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Олена Дорош із міста Вишгород на Київщині показує надрізи під грудьми, у які вставляли імплантати
Олена Дорош із міста Вишгород на Київщині показує надрізи під грудьми, у які вставляли імплантати

39-річна Олена Дорош з міста Вишгород на Київщині лікує груди після невдалого збільшення. Вона лежить у Київській обласній лікарні.

У палаті на чотири ліжка сідає на те, що ближче до вікна. Кутається у принесену з дому ковдру з малюнком тигра. У неї довгі нарощені нігті з блакитно-синім малюнком.

— Подружка-перукарка розказала про свою клієнтку, яка груди наростила. Мовляв, ходить тепер з глибоким декольте, і в житті в неї все налагодилося. Я вирішила і собі збільшити. Знайшла обласний центр пластичної хірургії. Сама назва підкупила. Лікар вислухав. Розповів, що бачить моє тіло, як скульптор, і перед кожною операцією молиться. Заспокоїв, що наростити груди можна хоч до п'ятого розміру.

В Олени груди боліли раніше. Вона пішла до мамолога перевіритися.

— Поставили діагноз фібріозно-кістозну мастопатію та фібріому правої молочної залози. Порадили її видалити. Переконували, що збільшувати груди не можна. Пластичний хірург лише посміявся. Сказав, що 90 відсотків жінок з такими проблемами ходять. Пообіцяв, що під час нарощування видалить мені ту фібріому. За операцію запросив чотири тисячі доларів. З чоловіком зібрали гроші по знайомих.

Відключає телефон і кладе на газети й журнали на тумбочці. Каже, що раніше статті та новини читала лише в інтернеті.

— В операційній не було ні стерильних халатів на лікарях, ні пов'язок. Зробили мені укол, а доки я засинала, лікар підсунув мені підписати документи. Я не дивлячись зробила це. Потім юристи пояснили, що такого змісту підписують документи під час медичних експериментів.

Олена Дорош у легкій кофтині, без бюстгальтера. Розмір грудей — менше першого.

— Похизуватися перед знайомими я не могла. Права грудь була тверда, опустилася нижче лівої. Ліфчик постійно перекручувався. Особливо я злякалася, коли побачила, що з надрізу, в який вставляли імплантат, капає гній. Звернулася до лікарні у Вишгороді. Там зробили УЗД і виявили, що всі фібріоми на місці. Коли до хірурга пішла, той сказав, що забув їх вирізати.

Показати груди соромиться. Підіймає кофту і, прикриваючись руками, показує надрізи, у які вставляли імплантати. З правого боку надріз більший.

— Шкіра розтягнулася і висить. Щоб якось виправити, після Нового року змушена буду знову збільшувати груди. А з тим лікарем я вирішила судитися. Він досі працює у тій лікарні, де робив мені пластичну операцію. Ми з дівчатами у палаті шуткуємо, що в будь-який момент до мене кілера може підіслати. Я вже знайшла жінку, якій він зробив невдалу операцію на обличчі. На лобі в неї з'явилися горби. А ще одній зіпсував ніс.

Зараз ви читаєте новину «Олена Дорош втратила груди після пластичної операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути