пʼятниця, 16 листопада 2018 06:10

Екс-невістку Віктора Ющенка побили у спортзалі

"На мою сестру на входе в спортклуб накинулась женщина с кулаками, матами и проклятиями в адрес нашей семьи, — написала у своєму профілі в "Інстаграм" телеведуча Марія Єфросиніна, 39 років. Мовляв, її сестру 32-річну Єлизавету Ющенко побили, бо та заблокувала нападницю за образи на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Був у мене випадок під час другої вагітності, — розповідає Єфросиніна. — Заходжу до салону краси на процедури. Майстри просять зачекати в холі. Раптом чую з жіночого тіла в мохері, що сидить до мене спиною: "Дівчата, хто чув, ця кінчена Єфросиніна вже народила?". Зал завмер. А мохеровому тілу не йметься: "Ні, ну, капець, бісить вона мене!". Піднімаюся, підходжу і кажу: "Знаєте, не народила я ще. Та якщо залишите свій номер, обов'язково повідомлю". Якби я могла до кожного, хто чеше про мене язиком, так підходити, то отримала би Нобелівську премію за вміння телепортуватися у тисячу місць одночасно. Але я знаю популярну ремарку:"Ти публічна, то й терпи".

Сестри народилися у Керчі в Олександра та Людмили Єфросиніних. Після смерті батька мати з Єлизаветою переїхала у Київ до старшої доньки-студентки.

Єлизавета — колишня дружина сина президента України Віктора Ющенка Андрія. Розлучилися 2012-го. Від нього має доньку Варвару, 7 років.

— У нас с Андреем очень хорошие отношения. Мы создаем комфортные условия для нашей дочери. Вместе ходим на ужины. Когда мы живем за границей, он прилетает к нам, — говорить Єлизавета.

Удруге вийшла заміж 2014-го за московського бізнесмена. Того ж року народила сина. Жили у США та у Франції. Жінка має власну ювелірну марку.

Зараз ви читаєте новину «Екс-невістку Віктора Ющенка побили у спортзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути