Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2007 18:31

Дрібні зірки сняться до грошей або появи дітей

 

"Темна ніч. Піднімаю голову — на небі густо всіяно дрібними зірками. Гавкає наш собака. Хтось, не дочекавшись, що ми вийдемо, йде до сусідів. Там теж собака загавкав, хтось гомонить. Думаю, підійду до рогу будинку, можливо, упізнаю, хто приходив. Зірки густо йдуть стрічкою, роблять петлю. А всередині кола темно. Раптом щось звідти летить, наче тарілка. Підлітає до мене, світиться голубим. Стою вже в цьому світлі. А воно ні холодне, ні тепле.

Любов Павлівна, Петропавлівський р-н, Дніпропетровська обл.".

Символіка зірок неоднозначна. Побачене вами може натякати на приємні новини чи невеликі прибутки; на появу дітей або внуків. А також — клопоти, пов"язані з дітьми, зі здоров"ям. Стрічка, петля, тарілка, світло застерігають вас від чогось. Сюжет ваш цікавий ще й тим, що містить асоціації з багатьма зірочками на американському прапорі. Вплив США на нашу державу може посилитися. Значення сну може бути й простішим: стан тривоги, бажання зміни.


"Коли мені сняться окремі дерева, то бувають цікаві зустрічі. Недавно наснився молодий яблуневий сад. Але не в цвіту, а з листям і без плодів. Старший брат мені сказав іти в глибину саду, щоб там побачити якесь диво. Я трохи боялася, але ступила поміж дерев. Брат сказав, що йти недалеко. Не знаю, чим усе скінчилося, бо прокинулася. Тепер чекаю на диво.

Наталка М., м. Могилів-Подільський на Вінниччині".

Диво таки станеться, адже йдеться про потребу любити, зустріти коханого, народити дітей, продовжити рід. Можливо, вийдете заміж неподалік від дому.


"Читала, що мертві часто сняться на зміну погоди (на дощ, сніг). Попереджають про небезпеку або з"являються перед  важливими подіями в родині. У мене болять суглоби. Коли біль відчутніший, то падає атмосферний тиск, іде дощ. Покійні родичі, сусіди теж тоді сняться. А якось наснився відомий живий політик. Сидів у якійсь майстерні і тесав собі пам"ятник із чорного каменю. Таке враження, що цей чоловік скоро помре.

Світлана Василівна, м. Жашків Черкаської обл."

Підсвідомо багато хто бажає смерті політикам, які вирішують власні справи, а не проблеми народу. Можливо, кар"єра цього політика завершується. Варто дивитися на світ із більшим оптимізмом.

Зараз ви читаєте новину «Дрібні зірки сняться до грошей або появи дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути