понеділок, 29 січня 2007 17:16

Донька Беккера стала моделлю

  На показі у Флоренції шестирічна Анна демонструвала білий комплект із каптуром, а ще чорну спідницю зі сріблястим кардиганом
На показі у Флоренції шестирічна Анна демонструвала білий комплект із каптуром, а ще чорну спідницю зі сріблястим кардиганом

Позашлюбна донька 39-річних тенісиста Бориса Беккера і темношкірої російської моделі Анжели Єрмакової 6-річна Ганна вперше вийшла на подіум. Дівчинка взяла участь у показі колекції дизайнерки Анни Молінарі у Флоренції.

— Ганна — дуже гарна дитина, — зізнається Борис. — Я пишаюся, що є її батьком.

1999 року Беккер мав коротку сексуальну пригоду з Анжелою Єрмаковою в одному з лондонських ресторанів. Вони кохалися у підсобці, де прибиральниці тримають швабри. Невдовзі Анжела народила рудоволосу веснянкувату доньку, схожу на тенісиста. Бабця й дід Беккера були естонськими німцями й утекли з СРСР, коли до Естонії ввійшли радянські війська.

Спочатку Беккер заперечував, що то його дитина. Стверджував, що мав із Єрмаковою лише оральний секс. А потім говорив, що нічого не пам"ятає. Верховний суд Великої Британії провів тести на ДНК і підтвердив його батьківство. Це коштувало чемпіонові Вімблдона 20 млн фунтів. Єрмакова з дитиною оселилася в Лондоні. Борис купив для них у британській столиці будинок, а для доньки створив грошовий фонд.

Дружина Беккера, фотомодель і співачка Барбара Фельтус, покинула його у січні 2001-го. Коли Борис мав пригоду з Єрмаковою, Барбара була на восьмому місяці вагітності із другою дитиною. Розлучення обійшлося тенісистові ще у 12 млн фунтів. Беккер придбав для Барбари та синів Ноа Ґабріеля й Балтазара Еліаса будинок у Америці й виплачує їм 20 тис. фунтів щомісяця. Колишня дружина дозволяє йому бачитися із синами будь-коли. Борис каже, що досі її кохає.

Барбара — теж чорношкіра. Німецькі фанатки чемпіона Вімблдона її недолюблювали. Коли Фельтус народила першого сина, хтось кинув у вікно їхнього будинку, що неподалік Мюнхена, пляшку із запалювальною сумішшю. Дім згорів.

Родина переїхала до Монте-Карло, де надзвичайно низькі податки. Та все ж багато часу Беккери проводили у своєму будинку в німецькому містечку Лаймен. Тому згодом німецькі податківці заявили, що Беккер не доплатив державній скарбниці $25 млн податків. А в листопаді минулого року Бориса позбавили водійських прав за перевищення швидкості у Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «Донька Беккера стала моделлю ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути