вівторок, 25 липня 2017 05:15

Гроші на лікування Бредлі Лоурі перерахували 50 тисяч людей

 

На 7-му році від раку помер Бредлі Лоурі з Англії. Був одним із найвідоміших футбольних уболівальників країни. Мав нейробластому. Гроші на лікування переказали понад 50 тис. англійців.

– Невтішний діагноз нашому синові лікарі поставили 2013-го, – розповідає батько хлопчика 35-річний Девід. – Після операції і хіміотерапії хвороба відступила. Два роки Бредлі нормально жив. Та позаторік його здоров'я знову погіршилося. Лікарі сказали, що нейробластома повернулася.

На лікування хлопчика було потрібно 700 тис. фунтів стерлінгів (близько 230 млн грн. – ГПУ). Батьки Бредлі звернулися у футбольний клуб "Сендерленд", за який він уболівав.

– Кумиром нашого сина був форвард клубу Джермейн Дефо. Вони познайомилися. Футболіст постійно запрошував Бредлі на матчі, виводив його на поле, разом з ним фотографувався. На лікування нашого сина клуб виділив частину коштів, решту перерахували небайдужі люди. ­Та гроші не допомогли – рак перейшов у четверту стадію. Бредлі помер на лікарняному ліжку на руках у мене і моєї дружини. Зібрані кошти передамо у благодійний фонд, який опікується онкохворими дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Гроші на лікування Бредлі Лоурі перерахували 50 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути