середа, 23 грудня 2009 10:20

Бріттані Мерфі померла у ванній

Автор: фото з сайту www.beta.rian.ru
  Голлівудська актриса Бріттані Мерфі стала відомою після фільму ”Місто гріхів”.  Кажуть, їй стало зле після вечірки, на якій гості нюхали кокаїн
Голлівудська актриса Бріттані Мерфі стала відомою після фільму ”Місто гріхів”. Кажуть, їй стало зле після вечірки, на якій гості нюхали кокаїн

Голлівудська актриса Бріттані Мерфі, 32 роки, померла від серцевого нападу. Вона жила в Лос-Анджелесі з чоловіком — сценаристом Саймоном Монджаком і матір"ю.

Мати побачила непритомну Бріттані зранку у ванній. Подзвонила у службу порятунку 911. Реанімувати Бріттані на місці медикам не вдалося, її забрали в лікарню.

— Я спочатку не зрозумів, що це Мерфі, — каже сусід актриси. — Вона була схожа на бабусю. Бліда, а на обличчі киснева маска.

Актриса хворіла на діабет. Вона зробила кілька пластичних операцій, зловживала знеболювальними препаратами. Поліція знайшла в будинку чимало рецептів на ліки. Серед них був вікодин, який перед смертю вживав співак Майкл Джексон. Чоловік Мерфі заборонив робити розтин тіла.

Кажуть, напередодні Бріттані з актрисою Міллою Йовович була на закритій вечірці в московській квартирі російського банкіра Ігоря Десятникова. Гості начебто вживали наркотики.

Бріттані Мерфі зіграла одну з головних ролей у другій частині фільму "Місто гріхів", який вийде в прокат 2011-го. Востаннє знімалася в стрічці "Смертники" — її покажуть 2010-го. Там зіграла з Сільвестром Сталлоне.

Зараз ви читаєте новину «Бріттані Мерфі померла у ванній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути