вівторок, 22 грудня 2009 12:57

Бріттані Мерфі померла в Росії?

Бріттані Мерфі померла в Росії?

За декілька годин до смерті, в суботу 19 грудня, відома голлівудська актриса Бріттані Мерфі була в одному з маєтків на Рубльовці - на закритій вечірці у банкіра Ігоря Десятникова. Окрім неї там була і актриса Мілла Йовович. Про це повідомили учасники вечірки.

Наступного дня іноземні ЗМІ повідомили, що Мерфі померла від інфаркту. Матір актриси знайшла дочку без свідомості в душі в її будинку в Лос-Анджелесі в неділю о 8.00 за місцевим часом (18.00 за київським). Прибулим на місце медикам врятувати життя Мерфі не вдалося. У Медичному центрі Седарс-Сінай лікарі зафіксували смерть від інфаркту.

Офіційний представник правоохоронних органів заявив, що смерть актриси наступила "з природних причин". Газета The Daily Record пише, що, з чуток, Мерфі зловживала кокаїном, хоча і заперечувала цей факт. Друзі Мерфі розповіли The Herald Sun, що вона робила декілька пластичних операцій і вживала знеболюючі, зокрема вікодин, яким користувався і Майкл Джексон.

Коли точно Мерфі вилетіла з Москви до Лос-Анджелесу, невідомо. Без пересадок літак з російської столиці до США летить приблизно 13 годин.

Ігор Десятников - колишній власник і президент банку Союзобщемашбанк. Навесні 2004 року Союзобщемашбанк входив до списку 200 провідних банків Росії. Проте в січні 2005 року у банку була відкликана ліцензія. Причиною такого рішення є невиконання кредитною установою федеральних законів, що регулюють банківську діяльність, і нормативних актів Банку Росії.

Окрім цього ЦБР встановив, що за банком помічені "факти істотної невідповідності звітних даних" і нездатність задовольнити вимоги кредиторів.

За даними АСВ, восени 2004 року з Союзобщемашбанку були виведені активи через видачу неповоротних кредитів і придбання векселів фірм-одноденок (вони склали 70% активів банку).

Конкурсним керівником було подано чотири позови до колишніх керівників банку про стягнення збитків на загальну суму 2,995 млрд рублів, але суди відмовили в задоволенні вимог. Проте на початку цього року всі борги пробачили.

Десятников відомий в шоу-бізнесі як продюсер, він і сам намагається виступати як виконавець російського шансону. Також Десятников знімається в кіно, яке і сам фінансує. Зокрема, нещодавно був знятий фільм за участю групи "Тату" і відомої голлівудської зірки Міши Бартон - "У пошуках Тату" або "Ти і я". Десятників знявся у фільмах "Дивна долина", "Зворотний відлік".

Пізніше сам Ігор Десятников спростував повідомлення про дану вечірку і знайомства з актрисами Бріттані Мерфі та Міллою Йовович, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Бріттані Мерфі померла в Росії?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути