понеділок, 21 грудня 2009 16:22

Бріттані Мерфі могла померти від знеболюючого Майкла Джексона

Бріттані Мерфі могла померти від знеболюючого Майкла Джексона

ЗМІ продовжують висувати все нові версії про причини смерті голлівудської актриси Бріттані Мерфі. Серце 32-річної зірки могло зупинитися через передозування наркотиків, після різкого схуднення і навіть через вживання сильнодіючих знеболюючих засобів.

Як затверджує британський таблоїд The Sun, після серії пластичних операцій актриса підсіла на болезаспокійливі. Зокрема, Мерфі приймала препарат "Вікодін" (Vicodin).

Варто відзначити, що ці самі ліки, що мають наркотичний ефект, вживав і покійний поп-співак Майкл Джексон. Проте справжню популярність "Вікодіну" приніс персонаж культового серіалу, лікар-мізантроп Грегорі Хаус, який регулярно приймав пігулки для зменшення болю в нозі.

Як відзначають журналісти, самопочуття Бріттані сильно погіршилось ще кілька тижнів тому - за свідченням очевидців, зірка "Восьмої милі" і "Міста гріхів" ледь трималася на ногах під час голлівудської прем"єри свого останнього фільму, трилеру "Навпроти по коридору" (Across The Hall). Крім того, Мерфі страждала від травних розладів, що ще за життя актриси породило чутки про те, що вона вживає наркотики.

В той же час сайт TMZ.com висуває свою версію смерті знаменитості. Посилаючись на свої джерела видання відзначає, що актриса відчула себе дуже погано за декілька годин до того, як померла від серцевого нападу. За даними сайту, Мерфі вживала виписані їй ліки від симптомів грипу, які виявилися у неї кілька днів тому. Джерела говорять, що ці ліки могли спровокувати серцевий напад.

Джерела повідомили, що з ранку в неділю Бріттані почала блювати. У ванній кімнаті та в душовій кабіні, де її знайшли без свідомості, на підлозі залишилася значна кількість блювотних мас. Вона скаржилася домочадцям, що їй дуже погано.

Нагадаємо, що о восьмій ранку неділі в службу 911 надійшов дзвінок з будинку британського сценариста Саймона Монджака - чоловіка Мерфі. Як з"ясувалося, в службу порятунку подзвонила мати Бріттані, яка знайшла актрису без свідомості в душовій. Актрису госпіталізували до лікарні Сідар-Сінай в Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія), де медики констатували смерть.

За матеріалами NEWSru.com, StarsLife

Зараз ви читаєте новину «Бріттані Мерфі могла померти від знеболюючого Майкла Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути