вівторок, 22 грудня 2009 19:23

Бріттані Мерфі в заповіті залишила все своїй матері

Бріттані Мерфі в заповіті залишила все своїй матері

Голлівудська актриса Бріттані Мерфі, яка померла 20 грудня, за декілька років до смерті склала заповіт, згідно з яким все майно актриси дістанеться її матері.

Заповіт кіноактриса, відома своїми ролями у фільмах "Не говори ні слова", "Восьма миля", "Молодята", "Вищий пілотаж" і "Місто гріхів", оформила кілька років тому, ще до зустрічі зі своїм чоловіком СаймономМонджаком.

За документом все майно Мерфі після смерті перейде її матері Шерон Мерфі. На даний момент невідомо, чи існують поправки до останньої волі актриси після заміжжя.

Нагадаємо, що саме Шерон Мерфі знайшла свою 32-річну дочку без свідомості в душі. Прибулі за викликом лікарі "швидкої допомоги" констатували зупинку серця. Всі спроби реанімувати Мерфі на місці і дорогою до клініки були невдалими.

Розтин тіла голлівудської зірки показав, що жінка померла природною смертю. Остаточну причину смерті актриси вдасться встановити через вісім тижнів.

Напередодні з"явилася інформація, що Бріттані могла померти через прийом сильнодіючих медичних препаратів. Друг кіноактриси розповів, що вона була залежна від ліків: "Бріттані була на краю. У неї були проблеми з наркотиками, і ми всі просили її скористатися допомогою лікарів".

Ймовірно, Мерфі почала зловживати болезаспокійливими після пластичної операції. З чуток, у минулому вона боролася з анорексією. Проте сама актриса в численних інтерв"ю завжди заперечувала можливість вживання нею наркотиків. Вона говорила, що гірший її недолік - це вживання кофеїну, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Бріттані Мерфі в заповіті залишила все своїй матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути