вівторок, 22 грудня 2009 16:10

За тиждень до смерті Бріттані Мерфі почувалась погано

За тиждень до смерті Бріттані Мерфі почувалась погано

Журналісти новинного порталу TMZ добули записи, зроблені співробітником офісу Окружного коронера Лос-Анджелеса, який бере участь в розслідуванні обставин загибелі Бріттані Мерфі.

Згідно з цими записами, актриса відчувала ускладнення з диханням та болі в животі протягом 7-10 днів, що передували її передчасній смерті. Відомо також зі слів її рідних, що вона страждала на діабет. Чоловік додав, що у неї були хворобливі менструації.

Близько 7.30 ранку в неділю Бріттані відправилася в душ, і прикрила за собою двері. Десь через півгодини її матір вирішила перевірити, як справи у доньки, і увійшла до ванни. Вона знайшла Бріттані без свідомості. Вона одразу ж покликала на допомогу чоловіка актриси Саймона Монжака, який в той момент ще був в ліжку. Саймон доручив тещі дзвонити в 911, а сам спробував надати дружині першу медичну допомогу, помістивши її в душ і відкривши кран з водою.

Бріттані знудило, але в себе вона так і не прийшла. Прибулі парамедики виявили, що жінка вже не подає жодних ознак життя. Її перенесли з ванної до спальні, де на приліжковій тумбочці знайшлася велика кількість медикаментів. Деякі з них були виписані на ім"я покійної, декілька порожніх пляшок з ліками було виписано на ім"я її чоловік, її матері та невстановлену третю особу.

Там стояли Топамакс - засіб від припадків, що також використовується при мігрені, Метілпреднісолон (антизапальне), Флуоксетін (антидепресант), Клонопін (транквілізатор), Карбамазепін (лікує симптоми діабету), ще один транквілізатор Атіван, Вікопрофен (болезаспокійливе), Пропранопол (приймається при гіпертонії та для запобігання серцевим нападам), антибіотик Біаксин, болезаспокійливе Гідрокодон та різні вітаміни.

Як вже було сказано раніше, ніяких наркотиків або заборонених медпрепаратів, а також алкоголю знайдено не було. Що стосується вмісту шлунку актриси, то, як виявилось, напередодні увечері вона їла тайську їжу, макарони, пила вітамінізовану воду Gatorade і чай з лимоном.

Розтин тіла Бріттані Мерфі вже проведений, але результати токсикологічних тестів будуть відомі лише через декілька тижнів. Тоді і стануть відомі причини смерті актриси. Поки ж, говорячи про них, поліція вживає слово "природні". Владі очевидно, що загибель Мерфі наступила не в результаті чиїхось навмисних дій.

За матеріалами TMZ, StarsLife

Зараз ви читаєте новину «За тиждень до смерті Бріттані Мерфі почувалась погано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути