четвер, 03 квітня 2008 19:01

Батько зненавидів дружину та доньку

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Навчаюся в університеті, батьки живуть у селі, — пише пані Олена з Житомирщини. — Я завжди була першою. Вчилася на відмінно, вміла поводися перед публікою. Але з часом все змінилося. Мені стало важко сприймати науку, перед аудиторією ніяковію, стала лякливою. Раніше добре виглядала, а зараз під очима темні круги, шкіра обличчя має червоний відтінок. У ніч на Різдво, десь о другій годині, дуже злякалася: відчула крізь сон, що над шлунком, як вихор, щось кружляє. Почала читати молитву і з третього разу попустило".

Шановна пані Олено, все, що відбувається з вами, пов"язане з порушенням функцій біоенергоінформаційної системи. Порчі ніби зв"язали ваше тіло, зав"язали очі — щоб не орієнтувалися в ситуаціях, заклеїли рота — щоб у відповідальний момент ви не могли висловити свою думку. Коли на вас скерована увага, дія порч посилюється. Під час сну, коли організм розслаблюється, активізуються тонкі енергії. Біоенергоінформаційна система прагне оновитися. Починають активно працювати канали, коловидними рухами затягуючи енергію життєвої сили. Цю роботу й відчуваєте над шлунком. А що ви зв"язані порчами, то й важко прокидаєтеся. Потрібно зняти порчі, а після цього звернутися до лікарів.


Із родинними проблемами звертається Наталя з Київщини. "Зараз я наче у глухому куті. Ми (я, чоловік і син) мешкаємо з батьками. Я — єдина донька, дуже любила свого батька, а він мене. Але з роками ми стали наче чужі люди. Він нас ненавидить, пліткує, ходячи по селу. Останні три роки в нього з"явилася коханка. Він цілими днями говорить про неї, вночі гукає її крізь сон. Подався до неї жити, але щодня навідується додому. Погрожує, що нас вночі спалить у хаті, якщо будемо заважати їм. Іноді п"є по 2-3 тижні. Мама його купає, голить, я годую з ложки, ставлю крапельниці. Тоді ми його сім"я. А як прийде в норму — знову до Галі. Як повернути батька додому?"

Вона — скнара й сама накликає на себе проблеми

Шановна пані Наталю, ваш батько живе, мов закодований. На нього діє енергетична програма-наговор: "ненавидь їх усіх". Порча виглядає так, ніби в нього величезний язик, що не поміщається в роті, виказуючи все підряд. Любовна магія й енергетичні канали зв"язують його з коханкою. Якщо зняти порчі, з вашого батька вийде негативна енергія з програмами ненависті та любові. Він почне жити власною долею. Якщо він справді кохає, це почуття залишиться. Корекція біоенергосистеми відновлює природний енергообмін і долю, а не знищує почуття.

У деяких листах читачі запитують, як вберегтися або захиститися від порч. Захист у нас самих. Треба контролювати свої емоції та думки, адже святому порчу не зробиш. Свідомі та несвідомі біоенерговпливи, як на гачок, чіпляються за наші власні негативні енергії.


Пані Тетяна з Черкащини звернулася з проблемою нестачі грошей. Скільки не працює, зароблене йде невідь-куди, вже й гаманця вкрали. Під час корекції її біоенергосистеми з"ясувалося, що вона — скнара й сама накликає на себе проблеми.

Зараз ви читаєте новину «Батько зненавидів дружину та доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути