Ексклюзиви
середа, 22 серпня 2007 16:39

Ящір сниться до несподіванки

 

"Чула, що як сняться коні, то випадає дорога або хвороба. А мені снилося, що їду на якомусь допотопному ящерові — колись вони вимерли. Так мені було легко й добре. Люди стояли вздовж дороги й усміхалися, вітали нас. Аж тут ящір почав повертати голову й погрозливо шкіритися: от-от укусить. Чогось не захотів, щоб їхала на ньому, хоч я не така й важка. А я вже звикла, наче прилипла до його шкарубкого тіла. Ящір почав кричати і стрибати. Тут мені й самій схотілося злізти і втекти. Сусідка каже, що це про моє життя з чоловіком. Раніше було легко, а тепер тяжко, бо п"є, лається. Але порадила не розлучатися, бо така моя доля. Ящери вимерли, то й чоловік помре — аж тоді воля буде. Чомусь я не вірю. Чоловік хоч і п"є, але розуму не пропиває. Правда, став упертий, непоступливий, робити не хоче, бо отримує пенсію — каже, що йому вистачить.

Одарка Василівна, 58 років, Могилів-Подільський р-н, Вінницька обл.

Можливо, зміни в поведінці чоловіка (хвороба чи переживання з приводу падіння чоловічої сили) навіяли вам образ тварини, що на ній не так просто їздити. Мабуть, ви звикли командувати, а сильній половині це обридло. Чоловік почав  протестувати, частіше зазирати до чарки. Але сон ваш не обов"язково про це. Може, занадто великого значення надаєте громадській думці про себе? Бажаєте бути в центрі уваги, мати схвальні оцінки оточуючих. Але настає час, коли надмірні зусилля зайві. Вік диктує спокійніший стиль поведінки. Може трапитися у вашому житті щось несподіване, якийсь вибрик долі.

Чоловік став упертий, робити не хоче

Молода естрадна співачка з Луганська повідомляє, що кілька разів бачила вві сні себе кольоровою птахою, дуже блискучою — аж сліпить. "А оце наснилося, що лечу над прірвою, боюсь упасти. А ще — щоб не підстрелили, бо піді мною вже не прірва, а густий ліс. Хто його знає, що в тому лісі робиться? Але бачу крізь дерева людей. Я ще не заміжня. Боюся, що заміжжя — прірва, чоловік зжене зі сцени, не дозволить виступати.

Вікторія, 20 років".

Сон типовий для такого віку і для людини творчої, по-доброму амбітної. Кольорова птаха — бажаєте бути яскравою, привабливою, здобути блискучу кар"єру. Чи не забагато місця у вашій свідомості віддано зовнішності? Літати — рости, збагачуватися душею, новими знаннями й відчуттями. Прірва має насторожувати. Поміркуйте над репертуаром, чи не надто "дешевий" він? Зрештою, можете отримати пропозиції гастролей за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Ящір сниться до несподіванки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути