четвер, 28 грудня 2006 20:53

Ярослав Данилевич віддасть пральну машину доньці

Автор: фото: Оксана ПОЛОВИНА
 

Пральну машину в листопадовому розіграші виграв пенсіонер із міста Городок Львівської області Ярослав Данилевич, 70 років.

За призом до львівської редакції "Газети по-українськи" Ярослав Іванович приїхав зі своїм 28-річним онуком Сергієм Петровим.

— Ми з дружиною Анною вдвох живемо, — розповідає пан Ярослав. — Пральну машинку-автомат купили собі минулого року. А приз доньці Олі подарую, в неї такої нема.

Родичі Ярослава Івановича спочатку не повірили, що він переможець розіграшу.

— Кілька днів перед тим, як до дідуся подзвонили з вашої редакції, він отримав листа, — розповідає Сергій. — У ньому повідомлялося, якщо вислати на певну абонентську скриньку двісті гривень, можна отримати авто. Ми подумали, що виграш у газеті — це черговий лохотрон. Дідусь ледве вмовив мене поїхати разом за пральною машиною.

Із "Газетою по-українськи" Ярослав Данилевич познайомився торік.

— Одного разу їхав додому електричкою, — пригадує. — Біля мене на лаві сидів чоловік і тримав у руках якусь газету. Я попросив дати мені її почитати. Видання так сподобалося, що наступного дня пішов на пошту і передплатив його на цілий рік. Кілька місяців тому надіслав на адресу редакції квитанцію. І ось пощастило. Це мій перший приз у житті. Досі ніколи нічого не вигравав.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Данилевич віддасть пральну машину доньці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути