четвер, 18 лютого 2021 05:45

Анатолій Даниленко помер на роботі

6 лютого на 68-му році пішов із життя Анатолій ДАНИЛЕНКО із села Карапиші Миронівського району на Київщині. Був ректором Білоцерківського національного аграрного університету. Мав хворе серце. Кажуть, помер на роботі.

— Із ним я познайомився близько, коли торік приїхав до студентів аграрного університету, — розповідає колишній керівник Київської облдержадміністрації 37-річний Михайло Бно-Айріян. — Перед виступом він запросив мене у кабінет. Налив кави. Після спілкування сказав колегам: "Це наша людина, з ним можна працювати". Згодом бачилися не раз. Коли приїжджав до нього в Карапиші, Анатолій Степанович показував господарство.

Ввечері сиділи і години зо дві спілкувалися. Анатолій Степанович розповідав про своє життя. Говорили про країну та молодь.

Анатолій Даниленко закінчив Білоцерківський сільськогосподарський інститут та Уманський педагогічний університет ім. Павла Тичини. Мав ступінь доктора економічних наук. Працював ветлікарем, був головою колгоспу.

Був депутатом другого скликання Верховної Ради. Білоцерківський аграрний університет очолив 2008 року. Його дружина Валентина Петрівна — генеральний директор сільськогосподарського товариства "Агросвіт" у Карапишах. Виховали двох доньок. 41-річна Олена — економіст, Олеся, 38 років, — юрист.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Даниленко помер на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути