четвер, 13 грудня 2007 17:39

"Я продала хату й чоловіка разом із нею"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Кілька років тому в мене почалися проблеми зі шкірою на обличчі: то суха, то червона, то запалення, то плями. Я пройшла обстеження лікарів та косметологів, виконувала їх призначення, але все тимчасово. Одне пройде, починається інше. А раніше в мене була здорова гарна шкіра", — пише в листі до редакції киянка пані Олена.

Під час корекції біоенергоінформаційної системи в неї виявили свідомі біоенерговпливи, тобто порчі. Гарне обличчя Олени приваблювало погляди. Одні милувалися її вродою, інші  заздрили. Негативні енергії від тих думок та емоцій "чіплялися" на обличчя дівчини. До того ж через ревнощі їй було зроблено порчу на обличчя у вигляді сітки із шоломом хокеїста-воротаря.

Після зняття порчі та нейтралізації негативних енергій Олені вдалося позбутися проблем.


У схожій ситуації опинилася пані Ольга з Іванкова на Київщині. Жінці здавалося, ніби щось розтягує її обличчя. "Я його не відчуваю, воно як не моє", — пояснювала Ольга. Їй були зроблені навроки, а на обличчя ніби натягнута цупка целофанова плівка з програмою "старій-старій".

Лягаємо спати удвох, просинаюся — чоловіка немає. Утік до неї

Ользі відкоригували біоенергоінформаційну систему. І дискомфортні відчуття на обличчі пройшли.


"Прожили ми з чоловіком 25 років, — пише пані Людмила з Волині. — Жили як усі люди, але сталося непередбачене. Свекруха подарувала моєму синові хату, і ми вирішили її продати. Знайшлася, як нам здалося, небагата жінка-покупець із двома дівчатами. Так вона нам увійшла в довіру, що ми продали їй хату за півціни. А щоб вона скоріше вселилася, відремонтували помешкання. Наостанок я підрядила на поміч свого чоловіка. Він не хотів, але я наполягла. I вийшло так, що я продала хату і чоловіка разом із нею. Відбила вона йому руки від нас. Дома за холодну воду не береться, а там серед ночі дрова рубає, щоб люди не бачили. Забрала і розум. Лягаємо спати удвох, просинаюся — його немає. Утік до неї. Постійно старається посваритися зі мною, біжить до неї… Йде до своєї матері в село, бере продукти, але несе не додому — до неї. Куди не зверталася, все безрезультатно. Якась сила тягне його туди".

Шановна пані Людмило, на вашому чоловікові сильні порчі. Вони керують його вчинками та думками. Він ніби енергетичними канатами прив"язаний до вашої старої хати і повністю відвернутий від вас. Очі зав"язані, він живе, не орієнтуючись у ситуації. Крім того, в нього програмна порча на імпотенцію. Та коли він із тією жінкою, яка це зробила, у нього жодних проблем із чоловічою функцією. Тобто для себе вона порчу знімає і робить знов, щоб інша жінка для нього не існувала.

Допомогти може людина, енергетично сильніша від тієї, яка зробила порчу. Вона повністю відновить біоенергоінформаційну систему вашого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «"Я продала хату й чоловіка разом із нею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути