четвер, 14 грудня 2017 13:20

Виніс із супермаркету 98 літрів молока

 

10 злочинців-диваків

Японські правоохоронці готують до суду справу 74-річного Танігави МІЦУАКІ з міста Осака. За вісім років у костюмі ніндзі пограбував 250 квартир, поцупив понад 260 тисяч доларів. Поліцейські кілька разів намагалися його затримати – щоразу втікав. За спритність його прозвали Ніндзею Хейсеєм. Арештували Міцуакі при спробі пограбувати магазин електроніки.

– Я не хотів працювати, красти – легше. Якби був молодший, мене б ніколи не спіймали, – каже Танігава МІЦУАКІ

1Охоронця гірськолижного курорту в австралійському місті Трудбо у серпні 2017-го побив 51-річний відвідувач у костюмі Чубакки – волохатого героя серіалу "Зоряні війни". Клієнт катався на сноуборді. На нього поскаржилися туристи. Охоронець попросив чоловіка зняти костюм. Той накинувся на нього й побив сноубордом. Працівник курорту отримав травму голови й залишився без кількох зубів. Нападника арештували, відпустили під заставу. Заборонили перебувати ближче як за 15 км до курорту.

2У квітні цьогоріч у Маріуполі Донець­кої області невідомий крав номерні знаки автомо­білів. За їх повернення вимагав 1–­

1,5 тис. грн. На машинах лишав записку зі своїм номером телефону й підписом "примарний гонщик".

– Чоловік уже відбував покарання у в'язниці. Ідею такої афери знайшов в інтернеті. Номерні знаки ховав недалеко від місця злочину, гроші просив перерахувати на телефон. Запитали, чому називав себе "примарним гонщиком". Відповів, що так жартував. Хотів розвеселити своїх жертв, – розповідають у маріупольській поліції.

3У березні 2017-го до магазину на АЗС в регіоні Кентербері в Новій Зеландії залізли двоє грабіжників. Один був у костюмі акули. Його напарник надів темні окуляри, обличчя прикрив синьою хусткою. Забрали цукерки і втекли.

– Було близько другої ночі. Продавець почув, що хтось молотком розбив вітрину й пробирається на заправку. Злякався. Зрозумів, що це пограбування, й заховався у підсобці. Коли злочинці втекли, здивувався: нічого не взяли, крім солодощів, – кажуть у поліції.

Крадіїв не знайшли.

4Торік у столиці Великої Британії – Лондоні, правоохоронці затримали 31-річного Каму Матумона. Щоразу після вдалої крадіжки він танцював. Його зафіксувала камера відео­спостереження на вул. Лакс Роуд.

– Чоловік поцупив гаманець із припаркованої машини. Відкрив його й почав виконувати танець переможця. Дивувалися, чого він так тішиться, адже там було всього 67 доларів, – розповідають у поліції.

Каму Матумона ув'язнили на 5,5 місяця.

5Поліція бразильського міста Сан-Паулу розшукує чоловіка, який позаторік напередодні Різдва викрав вертоліт – чотиримісний R44 американської компанії Robinson Helicopter. Його вартість сягає $400 тис. Злодій був у костюмі Санта-Клауса.

Взяв його напрокат у службі повітряного таксі. Казав, готує сюрприз. Після вильоту змусив пілота попрямувати в бік ферми під Сан-Паулу. Там його чекав спільник. Викрадачі зв'язали льотчика й полетіли в невідомому напрямку.

6Напередодні свята Гелловін позаторік до школи Кронан у шведському місті Тролльгеттан зайшов 21-річний чоловік у костюмі Дарта Вейдера, героя кіносаги "Зоряні війні". Школярі сприйняли це як жарт. Хотіли з ним сфотографуватися.

– Учитель попросив незнайомця піти геть. Той кивнув, а потім встромив ніж у правий бік педагога. Він лише встиг сказати: "Викличте швидку допомогу", – говорять учні.

Учитель помер у лікарні. Від поранень "Дарта Вейдера" загинули ще один працівник школи й учень – виходець із Сомалі. Злочинця застрелили під час затримання.

72014 року в Каліфорнії, США, поліцейські затримали Грегорі Шварца. Він у костюмі ляльки Барбі намагався зґвалтувати жінку в торговому центрі. Потім погрожував викруткою охоронцю.

– Відвідувачка зайшла в жіночий туалет у гіпермаркеті. Чоловік подався за нею. Відкрив двері в кабінку й напав. Жінка відбилася й утекла, – розповідає лейтенант поліції Чак Кей.

Маскарадний костюм Грегорі Шварц украв у магазині.

8Натана Рольфа Ченнінга з американського штату Колорадо ареш­тували, коли погрожував поліцейським бананом у листопаді 2014-го. Правоохоронці прийняли фрукт за пістолет. Розіграш Ченнінг хотів записати на відео й викласти в YouTube.

– Я був за кермом службового авто, поряд сидів напарник Дональд Лав. Він помітив чоловіка, який дістав із пальто пістолет жовтого кольору й прицілився в нас. По рації викликали колег, зловмисника затримали, – розповідає помічник шерифа Колорадо Джошуа Банч.

92012 року в місті Голубівка на Луганщині затримали 26-річного злодія, який колекціонував жіночу білизну. На собі носив по 20 комплектів трусів і бюстгальтерів. Його арештували після нападу на 16-річну Ірину. Дівчина поверталася з дня народження подруги. Опівночі гола прибігла додому. Батькам розповіла, що невідомий змусив її зняти білизну й віддати йому.

Правоохоронці затримали чоловіка.

102011 року в американському штаті Вірджинія 18-річний хлопець у костюмі корови поцупив із супермаркету 98 л молока. На вулиці роздавав його перехожим.

– Не можемо зрозуміти, як йому вдалося винести стільки продукції. Чому охоронці нічого не помітили? Клієнти розповідали, що він привертав до себе увагу. Відтворював поведінку корови – мукав, буцався, – кажуть в адміністрації супермаркету.

Зараз ви читаєте новину «Виніс із супермаркету 98 літрів молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути