четвер, 20 липня 2017 11:29

Облич видно не було. Молодший просив дозвіл на весілля з дочкою старшого

10 незвичних освідчень

На пропускному пункті Ягодин Волинської області прикордонник Юрій Петрук підкинув пакунки з білим порошком своїй коханій Оксані Тичковській. У червні 2017-го вона поверталася з Польщі в Україну. Колеги Петрука зупинили її автомобіль для перевірки. Знайшли пакети. Припустили, що це – амфетамін чи героїн. Сказали, що за контрабанду наркотиків

можуть ув'язнити на шість років. За кілька хвилин з'явився Юрій.

Зізнався, що це – розіграш. У пакунках була цукрова пудра. Подарував Оксані 101 троянду й запропонував одружитися. Вона сказала "так"

1. 2-го липня 2017 року киянин на повітряних кульках хотів перелетіти Дніпро, щоб освідчитися коханій. Вона чекала на протилежному березі річки. 100 наповнених гелієм кульок не втримали чоловіка, він впав у воду. До дівчини дістався катером. Вона прийняла пропозицію – під оплески друзів.

2. Стівен Мартін освідчився Крістін Пітерс на повітряній кулі над фруктовими садами – два місяці тому неподалік канадського міста Едмонтон.

– Ми були на висоті приблизно 12 метрів. Раптом усе почало трястися. Почули, як ламаються гілки. Опинилися на дереві. Це сталося так швидко, що не встигли злякатися, – каже Мартін.

Майбутнє подружжя отримало незначні забої.

  Китаєць Лю Фей освідчується своїй дівчині Ван Фанфан. Позаду подарунок коханій – накритий тканиною 33-тонний метеорит. Чоловік викупив його в колекціонера за 160 тисяч доларів
Китаєць Лю Фей освідчується своїй дівчині Ван Фанфан. Позаду подарунок коханій – накритий тканиною 33-тонний метеорит. Чоловік викупив його в колекціонера за 160 тисяч доларів

3. 14 березня 2017-го китаєць Лю Фей своїй дівчині Ван Фанфан подарував 33-тонний метеорит, викуплений у колекціонера. Віддав за камінь $160 тис. Фей виклав величезне серце з пелюсток троянд, накрив камінь червоною тканиною. Дівчина відповіла згодою.

4. Торік у листопаді оператор з Португалії Жоао Мартінеш звернувся за допомогою до американського актора Тома Круза. Працював із ним під час лісабонської прем'єри фільму "Останній самурай". У ньому Круз виконав головну роль. Актор від імені Жоао запропонував його коханій Соні одружитися. І попросив назвати на свою честь первістка пари.

5. 22-річний чоловік спізнився на потяг у Кривому розі на Дніпропетровщині в березні 2016-го. Мав їхати додому в Мелітополь, де його чекала кохана. Щоб встигнути на побачення, викрав локомотив. Як ним керувати – знав, бо працював помічником машиніста. У порожньому тепловозі знайшов запасні ключі й поїхав. За 200 м чоловіка затримали працівники депо.

Востаннє на території України тепловоз викрадали на початку минулого століття.

6. Влітку позаторік шотландець Джон Ґрінвуд подався в гори шукати золото – з лопатою і спеціальним ковшем. Щоб виготовити з нього дві обручки. Пояснив: чистота шотландського золота майже 22 карати. Воно значно цінніше від того, що пропонують ювелірні магазини. Ґрінвуд повернувся через 18 місяців. Освідчився. Наречена Анна прийняла обручку.

7. Навесні 2015 року жителька китайської провінції Чжецзян викупила рекламу на 900 машинах таксі. Заплатила понад $ 1,1 тис.

"Чжан Цзяньфен, я хочу вийти заміж за тебе. Чи наважишся ти одружитися зі мною?" – дві години висвічувалося на ­табло дахів автомобілів. Чоловік погодився.

8. У Білорусі влітку 2014-го під час нічного чергування на фермі 30-річний чоловік викрав трактор МТЗ-80 і поїхав ним до коханої – просити заміж. Раніше за кермо не сідав. У сусіднє село дістався на світанку. Отримав згоду. Дорогою ­назад не впорався з керуванням і з'їхав у кювет. Трактор допомогли витягти друзі.

Директор ферми звільнив закоханого.

9. В американському місті Атланта 30-річний Метт Стілл зняв для своєї коханої відеоролик. У травні 2011-го домовився, щоб його показали в кінотеатрі перед фільмом "Форсаж 5". На сеанс Джинні прийшла в компанії друзів. У кадрі з'явилися двоє чоловіків, які сиділи один навпроти одного. Їхніх облич видно не було. Молодший просив дозвіл на весілля з дочкою старшого. Наприкінці відео показали співрозмовників. Джинні впізнала батька і Метта. У цей момент він з обручкою вбіг до кінозалу. Дівчина прийняла пропозицію.

На YouTube відеоролик набрав понад 30 млн переглядів.

10. Влітку 2005 року американська співачка Pink освідчилася Кері Харту. Він – професійний мотогонщик. Співачка з'явилася під час одного з його заїздів із табличкою "Вийдеш за мене? " На зворотному боці було написано "Я не жартую". Харт погодився.

Пара побралася в січні наступного року. 2008-го – розлучилися.

Зараз ви читаєте новину «Облич видно не було. Молодший просив дозвіл на весілля з дочкою старшого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути