середа, 05 березня 2008 17:57

Шахрай пропонував фальшиві талони на бензин

Киянці Тамарі Морозовій, 37 років, запропонували фальшиві талони на бензин.

— Біля Золотих воріт до мене підійшов чоловік у дорогому костюмі, років 35 на вигляд, — розповідає Морозова. — Здався наляканим. Спитав, чи потрібен мені бензин. Розповів, що неподалік потрапив у ДТП. Винен сам, бо хильнув зайвого. Швидко хоче відкупитися від іншого учасника аварії.

Незнайомець дістав із кишені пачку талонів на бензин А-95. Запропонував Тамарі купити кілька по 3,50 грн за літр. Хоча нині ця марка пального коштує не дешевше 5,30 грн/л. Кожен талон розрахований на 20 л.

— Талони нібито випустила мережа автозаправок ТНК, — продовжує жінка. — Папірці кольорові, з одного боку емблема ТНК, фото заводу й маленька голограма. Також указано номер гарячої телефонної лінії ТНК. Із другого боку — поле, куди треба вписувати прізвище, та розпливчаста печатка якоїсь фірми.

У незнайомця було 20 талонів. Із мобільника Тамара спробувала додзвонитися на гарячу лінію. Але почула, що такого номера не існує.

— Купувати талони я відмовилася. Потім дізналася, що автозаправки ТНК талони не випускають. Гаряча телефонна лінія в них є, але номер інший, — каже Морозова.

Зараз ви читаєте новину «Шахрай пропонував фальшиві талони на бензин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути