вівторок, 20 травня 2008 17:14

Покупку в магазині можна оплатити через мобільник

Із травня кияни можуть оплачувати покупки через мобільний телефон, за системою "Банк-о-фон". Послуга доступна для абонентів усіх мобільних операторів.

Спочатку потрібно відкрити рахунок в одному з банків-учасників проекту — "Укргазбанку", "Форумі", "Кредитпромбанку", "Фінансова ініціатива", "Іпобанку", "Українському комунальному банку" чи "Укрпромбанку". На заяву про підключення послуги там видадуть  СІМ-картку з платіжним додатком.

— Заміна СІМ-карти здійснюється на місці. Абонентську плату за підключення також встановлює банк, — пояснює Павло Губін, керівник Центру обслуговування мобільних платежів. — Ви отримуватимете СМС-повідомлення. Щоб оплатити рахунок, треба буде ввести в меню послуг вид рахунку, його номер та суму оплати. Переказ підтверджують ПІН-кодом. Після цього в банку буде знято потрібну суму.

За допомогою "Банк-о-фона" можна сплатити за кредитом, здійснити комунальні платежі та поповнити рахунок мобільного телефону. Таку оплату прийматимуть також у магазинах та ресторанах. Заклади позначатимуть наклейками на вході. Офіціантові чи продавцеві слід сказати номер телефону і підтвердити оплату кодом.

Зараз ви читаєте новину «Покупку в магазині можна оплатити через мобільник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути