середа, 11 квітня 2007 18:06

Купив кальян для гостей

За куріння кальяну в столичному кафе платять щонайменше 50 грн. Тому 20-річний Андрій Самсонов із вул. Лайоша Гавро вирішив купити його собі додому.

Прицінявся на виставці "Декор та подарунки". Там пропонували кальяни заввишки від 5 см до 2 м. Андрієві сподобався метровий кришталевий кальян з Єгипту за 2,7 тис. грн. Металеві — дешевші. 50-сантиметровий із двома виходами продають за 200 грн.

— Кальян краще ставити на підлогу, — переконує представниця столичної фірми "Сафір". — Тому оптимальна висота 70 сантиметрів. — Кальян із колбою на два виходи брати не варто, бо курити одночасно з них усе одно не можна.

Андрій купив за 250 грн кальян заввишки 70 см зі скляною колбою. У такій вода не вбирає запаху, на відміну від металевої. За упаковку таблетованого вугілля (10 шт.) заплатив 8 грн. Ще купив ароматизований тютюн. За 250 г м"ятного віддав 32 грн, за 50 г полуничного — 7 грн.

Вихідними запрошує на кальян своїх приятелів.

Зараз ви читаєте новину «Купив кальян для гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути