середа, 09 січня 2008 15:42

Інтернет-магазин безплатно привозить продукти

Жителька столичного житломасиву Чоколівка Любов Прокопчук, 57 років, продукти замовляє по телефону. Їх привозить спеціалізована фірма.

— Район у нас старий, "хрущовки". Супермаркетів нема. Є "Сільпо" — аж на площі Космонавтів. Мені туди півгодини пішки, а доїхати нема чим, — пояснює жінка. — По дорозі з роботи теж нічого не трапляється.

Подруга Галина, 56 років, розповіла, що її син постійно замовляє харчі через Інтернет. Але можна й по телефону. Перед святами Прокопчук подзвонила в інтернет-магазин "Експрес-маркет".

— Продиктувала набір харчів — риба, м"ясо, цукерки, молочні продукти та фрукти, — згадує. — Нарахували на 136 гривень. За доставку не платила. Мінімальна сума замовлення — 70 гривень.

Продукти прийняла того ж дня пополудні. Жінка розплатилася готівкою. Можна  скористатися карткою, але тоді привезли б уже наступного дня.

— Продукти свіжі, — веде далі Прокопчук. — Риба мерлуза була сухої заморозки, не обмерзла льодом. М"ясо відбірне. Привезли дві курки вагою десь по 2 кіла кожна.

Курятина з інтернет-магазину коштує 13 грн за 1 кг, а в магазині "Точка", що неподалік будинку Любові Прокопчук, — по 15 грн.

Замовити доставку продуктів можна й у звичайних супермаркетах — "Мегамаркеті", "Фуршеті" та "Вопак-Тутмаркеті".

— Служба доставки працює до десятої вечора, — каже Ірина, менеджер з продажу  супермаркету "Фуршет". — По телефону називаєте нам перелік продуктів, а ми пропонуємо марку, об"єм упаковки, уточнюємо всі поточні питання. Раптом продукції немає на складі, пропонуємо заміну. Контактуємо з клієнтом лише по телефону. Оплата — готівкою.

У "Фуршеті" за доставку треба заплатити 20 грн. Якщо сума замовлення перевищить 500 грн — безплатно. Такі самі умови й у "Мегамаркеті".

— У передмістя Києва теж привеземо, — зауважує менеджер. — Така послуга коштуватиме дорожче.

Знижки та дисконтні картки не діють. Продукти на цей самий день замовляти треба до п"ятої вечора, повідомили в "Мегамаркеті".

— Погано, що алкогольні напої не привозять, — каже Любов Прокопчук. — Треба окремо купувати. Я навіть заощадила близько 20 гривень. І нікуди не ходила — готовеньким усе привезли.


Де замовити доставку


 Фуршет  (044)451 4 561  www.furshet.ua
 Мегамаркет  (044)200 15 87  www.megamarket.com.ua
 Вопак-Тутмаркет  –  www.market.tut.ua
 Експрес-маркет  (044)501 18 22  www.zruchno.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Інтернет-магазин безплатно привозить продукти ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути