четвер, 25 червня 2009 10:55

Одеські МНСники зловили двометрового крокодила (ФОТО)

Сьогодні вранці співробітники комунальної установи "Рятувально-водолазна служба міської ради" спіймали у водоймі, поблизу ВАТ "Лукойл-Одеський нафтопереробний завод", 9-річного крокодила, який перелякав місцевих рибалок і змусив виставити міліцейський пост.

Як повідомив заступник начальника Управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Віктор Олійник, який керував групою рятувальників, "напередодні фахівці розставили у водоймі сіті майже на 200 метрів - під ранок кайман, який виявився самкою завдовжки 172 сантиметри, був спійманий.

Крокодил потрапив у сітки, відчувши запах великої кількості рибиі". Інших рептилій, уточнив він, у водоймі насправді не існує.

Подальшу долю самки Кеші, як назвав її свого часу господар-фотограф, який раніше використовував рептилію для заробітків, проводячи фотографування перехожих на вулицях міста, належить визначити владі міста.

А сам Олійник вважає, що найкращим помешканням для каймана є тераріум Одеського комунального зоопарку, де живуть її родичі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Одеські МНСники зловили двометрового крокодила (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути