Ексклюзиви
пʼятниця, 28 червня 2024 16:40

Hyundai представила новий субкомпактний електромобіль A-класу: фото
6

Hyundai офіційно представила новий субкомпактний електромобіль A-класу під назвою INSTER
Фото: Hyundai
Hyundai офіційно представила новий субкомпактний електромобіль A-класу під назвою INSTER
Hyundai офіційно представила новий субкомпактний електромобіль A-класу під назвою INSTER
Hyundai офіційно представила новий субкомпактний електромобіль A-класу під назвою INSTER
Hyundai офіційно представила новий субкомпактний електромобіль A-класу під назвою INSTER

Hyundai офіційно представила новий субкомпактний електромобіль A-класу під назвою INSTER.

Це відносно доступна міська модель, яка являє собою результат еволюції бензинової моделі CASPER, що продається в Південній Кореї з 2021 року. Про це пише ITC.

Hyundai назвала цю модель "новим стандартом для популяризації електромобілів" і планує продавати електричну версію поза межами Південної Кореї. Вона з'явиться у Європі за початковою ціною нижче €25 тис.Hyundai офіційно представила новий субкомпактний електромобіль A-класу під назвою INSTER

Усунувши компоненти системи згоряння в оригінальному автомобілі Casper, Hyundai змінила конструкцію і дизайн INSTER. Це дало можливість розширити колісну базу та збільшити кузов для збільшення внутрішнього простору.

У результаті Hyundai створила авто, яке зайняло нішу на ринку між традиційними субкомпактними міськими автомобілями класу А та більшими компактними автомобілями класу В.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi представив свою найпотужнішу модель

Компактний розмір нового Hyundai INSTER робить його ідеальним для міської їзди та паркування, що є двома ключовими факторами для їзди в Європі. Авто має довжину 3825 мм, ширину 1610 мм, висоту 1575 мм та колісну базу 2580 мм. Об'єм багажника становить 280 літрів, а склавши задні сидіння його можна збільшити до 351 літра.

INSTER стандартно постачається з акумуляторною батареєю місткістю 42 кВт-год, але клієнти також можуть орати версію Long-Range з батареєю місткістю 49 кВт-год. В обох варіантах використовується один електромотор. Модифікація Standard має двигун потужністю 71,1 кВт, максимальну швидкість 140 км/год та запас ходу понад 300 км (за стандартом WLTP).

У версії Long-Range потужність двигуна трохи вища (84,5 кВт), а запас ходу при використанні 15-дюймових коліс становить 355 км. Максимальна швидкість збільшена до 150 км/год.

Стандартний бортовий зарядний пристрій потужністю 11 кВт дозволяє зарядити стандартну версію за чотири години, а версії Long-Range знадобиться на 35 хвилин більше часу. При використанні швидких зарядних станцій потужністю 120 кВт на відновлення запасу енергії з 10% до 80% знадобиться 30 хвилин.

Hyundai пообіцяла надати більше деталей про електромобіль INSTER ближче до його виходу на ринок. Авто надійде в продаж Кореї цього літа, а потім постачання розшириться на ринки Європи, Близького Сходу та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Китайський концерн Dongfeng оголосив про плани вивести на європейський ринок дві електричні моделі.

Великий седан Dongfeng 007 та дешевий компактний електрокар Box почнуть продавати у Великій Британії та низці країн ЄС із першого кварталу 2025 року. Про це повідомляє сайт Motor1.

Аби уникнути високого мита на китайські електромобілі, Dongfeng планує наладити збірку автомобілів у ЄС. Скоріше за все, їх виготовлятимуть у Італії.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai представила новий субкомпактний електромобіль A-класу: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути