Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2008 14:35

В Україні встановили пам"ятник крокодилу Годзіллі (ФОТО)

 

У Маріуполі на Приморському бульварі встановлено пам`ятник крокодилу Годзіллі.

Пам"ятник встановлено навпроти одного з кафе міста кілька днів тому за ініціативою засновників цього закладу. На табличці перед пам"ятником написано: "Годзіку маріупольському".

Нільський крокодил Годзілла втік від своїх господарів наприкінці травня. Коли співробітник цирку приніс його на маріупольський пляж на втіху відпочиваючим, тварині вдалося вивернутися і попливти. Поплававши в Азовському морі, він влаштувався в районі теплоцентралі Маріупольського металургійного комбінату. Експерти, яких цитували українські ЗМІ, припускали, що в теплій воді, багатій рибою, крокодил зможе перезимувати. Хоча тварина й не нападала на людей, співробітники МНС України наполегливо намагалися його зловити. Правда, жоден із трюків не спрацював. Не допомогли ні сіті, ні капкани, ні білі щурі, якими за порадою дресирувальника рятувальники намагалися підманути крокодила.

28 листопада Годзіллу зловили робітники з металургійного комбінату, коли він перебував у стані сплячки. Йому зав`язали лапи й пащу скотчем і доставили в Донецьк.

Спочатку співробітники МНС стверджували, що рептилія почувається добре. Її розв"язали й помістили в бак із теплою водою. Щоправда, Годзіллу, як повідомляла газета "Сегодня" від 30 листопада, не годували, тому що рятувальники "не знали, що йому давати, щоб не нашкодити його здоров"ю".

30 листопада крокодил Годзілла помер, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Україні встановили пам"ятник крокодилу Годзіллі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути