неділя, 16 липня 2017 16:58

Підозрюваний у нападі на Осмаєва виклав свою версію подій

Підозрюваний у нападі на Осмаєва виклав свою версію подій
Кілер виклав свою версію подій. Фото: "Страна"

Підозрюваний у нападі на добровольців Артура Осмаєва та Аміну Окуєву Артур Денисулатнов (Кірнарі) виклав свою версію подій.

"Вони підібрали мене в центрі міста біля цирку. Потім ми поїхали до французького консульства, де я хотів забрати анкети. Далі вже на Подолі сиділи спілкувалися в машині. Говорили про подарунки, але це не має до того, що трапилося, ніякого стосунку. Я хотів зробити їхнє фото, і тоді Осмаєв сам пересів на заднє сидіння. Він показав мені коробку, в якій лежав пістолет іноземного виробництва. Я вперше побачив таку зброю і взяв цей довбаний пістолет в руки, навіть не знаючи, що він заряджений", – розповів Крінарі в інтерв'ю Страна.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілер, який намагався вбити Осмаєва, дав перші свідчення

"Коли Осмаєв побачив у мене в руках пістолет, він закричав: "Обережно!". І смикнув мене за руку, вивертаючи пістолет. Він стрибнув до мене вперед через сидіння, і в цей момент стався випадковий постріл. Навіть не знаю, куди він потрапив. Я не хотів стріляти, не хотів вбивати, все сталося через необережність. Після цього у них почалася істерика, а Окуєва вистрілила мені в плече. Я почав втрачати свідомість і вивалився з машини", – заявив підозрюваний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Момент замаху на Осмаєва кілер записував на відео

"Усього в мене потрапило шість куль. Перша, це коли Окуєва вистрілила в мене впритул в салоні і прострелила мені ключицю – куля досі у мене в шиї. Я вже почав втрачати свідомість, вивалюючись із машини. Цієї миті Окуєва цілилася мені в голову, і пересмикувала пістолет, тричі намагаючись вистрілити мені в потилицю. У "Макарова" є така слабкість, патрон перекосило і тому вистрілити не вийшло. Коли я випав і опинився на землі, Осмаєв обійшов машину і в мене беззбройного при свідках випустив вісім куль, всю обойму ще одного "Макарова"", – закінчив він.

Слідчі допитали кілера, який стріляв у Адама Осмаєва. Про це заявив представник МВС України Артем Шевченко. "Його життю нічого не загрожує, він може співпрацювати зі слідством і давати свідчення", - зазначив Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у нападі на Осмаєва виклав свою версію подій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути