Ексклюзиви
вівторок, 13 червня 2017 13:06

Момент замаху на Осмаєва кілер записував на відео

Момент замаху на Осмаєва кілер записував на відео
Аміна Окуєва повідомила, що момент замаху на неї з чоловіком, Адамом Осмаєвим, записувався на відео. Фото — Дзеркало тижня

Дружина чеченського добровольця Адама Осмаєва Аміна Окуєва повідомила, що момент замаху на неї з чоловіком записувався на відео.

За словами Окуєвої, кілер попросив її зафіксувати на відео момент отримання "подарунка". Він передав жінці свій телефон і попросив знімати в режимі селфі, передає "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков розповів, хто організував замах на Осмаєва

Окуєва зазначила, що в момент стрілянини телефон випав у неї з рук, однак те, що відбувається мало зафіксуватися хоча б в аудіорежимі.

"В момент стрілянини телефон з рук у мене випав, але, все, що відбувається так чи інакше повинно було бути записано, хоча б в аудіорежимі. Сподіваюся, що записи збереглися і допоможуть слідству. А коли це стане можливим , то будуть надані громадськості ", - сказала дружина Осмаєва.

1 червня в Києві кілер намагався вбити чеченських добровольців Аміну Окуєву і Адама Осмаєва. Він підстрелив Осмаєва, його дружина Окуєва відкрила вогонь і поранила стрілка.

Зараз ви читаєте новину «Момент замаху на Осмаєва кілер записував на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути