
Не тільки зловживання алкоголем шкодить організму, а й неправильна закуска.
Які це саме продукти пише zdorovia.com.
Дуже поширеною є звичка закушувати алкоголь шашликом. Насправді замість м'яса краще вибрати з овочами. Воно пришвидшує запуск реакції на алкоголь. У результаті такого поєднання з часом можуть розвиватись хвороби травної системи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали напій, який найгірше впливає на зуби
Серед овочевих закусок найкраще обирати овочеве рагу або шашлик приготований з овочів.
Шоколад в поєднанні з алкоголем навантажує підшлункову залозу, від чого виникає біль в животі і спазми. Фрукти тільки посилять процес бродіння алкоголю.
Британська пивоварна компанія Toast Ale налагодила виробництво пива з харчових відходів. При виготовленні напою використовують непотрібні окрайця, які викидають виробники сендвічів, а також залишки хліба з пекарень.
"Ми замінюємо третину ячменю і знаходимо застосування хліба, що просто викидають", - сказала Луїза Зіан, що відповідає в Toast Ale за брендинг і фінанси.
Коментарі