Британська пивоварна компанія Toast Ale налагодила виробництво пива з харчових відходів. При виготовленні напою використовують непотрібні окрайця, які викидають виробники сендвічів, а також залишки хліба з пекарень.
"Ми замінюємо третину ячменю і знаходимо застосування хліба, що просто викидають", - сказала Луїза Зіан, що відповідає в Toast Ale за брендинг і фінанси.
Засновник компанії Трістрам Стюарт очолює благодійну організацію Feedback, яка бореться за зменшення кількості харчових продуктів, що викидаються. Він розраховує, що прибуток Toast Ale піде на фінансування Feedback. Однак поки пивоварня залишається збитковою, пише PRI.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали професії, які найбільше вживають алкоголь
Вчені Британського фонду сердечних хвороб назвали безпечну тижневу порцію алкоголю. Вона становить 100 грамів чистого спирту - це 2,5 л пива з міцністю 4% або 875 мл вина з 13% алкоголю.
Коментарі