субота, 05 травня 2018 15:56

Пиво на об'їдках: розкрили секрети рецептури

Пиво на об'їдках: розкрили секрети рецептури
Британські пивовари використовують огризки хліба для виробництва пива. Фото: proufu.ru

Британська пивоварна компанія Toast Ale налагодила виробництво пива з харчових відходів. При виготовленні напою використовують непотрібні окрайця, які викидають виробники сендвічів, а також залишки хліба з пекарень.

"Ми замінюємо третину ячменю і знаходимо застосування хліба, що просто викидають", - сказала Луїза Зіан, що відповідає в Toast Ale за брендинг і фінанси.

Засновник компанії Трістрам Стюарт очолює благодійну організацію Feedback, яка бореться за зменшення кількості харчових продуктів, що викидаються. Він розраховує, що прибуток Toast Ale піде на фінансування Feedback. Однак поки пивоварня залишається збитковою, пише PRI.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали професії, які найбільше вживають алкоголь

Вчені Британського фонду сердечних хвороб назвали безпечну тижневу порцію алкоголю. Вона становить 100 грамів чистого спирту - це 2,5 л пива з міцністю 4% або 875 мл вина з 13% алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «Пиво на об'їдках: розкрили секрети рецептури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути