субота, 14 вересня 2024 22:45

Як зрада партнера впливає на здоров'я: нове дослідження невірності

Як зрада партнера впливає на здоров'я: нове дослідження невірності
Зрада і ваше здоров'я: нове дослідження показало неочікувані ризики Фото: pinterest

Люди, які пережили зраду партнера, з більшою ймовірністю зіштовхуються з погіршенням хронічного здоров'я.

Наприклад, частішають мігрені та виникають проблеми з серцем. Цей ефект зберігається навіть тоді, коли вони перебувають в інших підтримуючих стосунках. Про це свідчить нове дослідження, опубліковане в журналі Journal of Social and Personal Relationships, пише PsyPost.

Невірність або акт зради партнером є поширеною і руйнівною формою романтичної зради. Метааналіз показав, що близько 34% чоловіків і 24% жінок здійснювали зраду в якийсь момент свого життя.

З огляду на її поширеність, багато дослідників вивчали її психологічні ефекти, включно з підвищеною тривожністю, депресією і зниженням самооцінки. Однак потенційні довгострокові наслідки невірності партнера для здоров'я отримали менше уваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зодіаку схильні до зради після 40 років

Нове дослідження пролило світло саме на довгострокові наслідки.

"Зрада партнера може мати довгострокові наслідки для хронічного здоров'я, і ці наслідки можуть бути особливо серйозними для вразливих груп, таких як меншини і ті, хто стикається з соціально-економічними проблемами. Люди, які постраждали від невірності партнера і яким важко з цим впоратися, повинні розглянути можливість звернення по професійну допомогу", - зазначив автор дослідження, викладач Сінгапурського університету соціальних наук Вінсент О.

Коли чоловік зрадив, жінка починає докоряти і винуватити себе в цьому. Така практика неправильна та абсолютно шкідлива. Її потрібно міняти.

Це завдасть вам ще більше болю. Не робіть ці три помилки, якщо ваш обранець вам зрадив, тому що так вам буде важче пережити його зраду. Скажіть собі, що ви заслуговуєте на краще, ніж він, і ніколи не оглядайтеся назад.

Зараз ви читаєте новину «Як зрада партнера впливає на здоров'я: нове дослідження невірності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути