Трави очистять шкіру від кліща демодекса

Автор: ФОТО надала Тетяна Радіонова
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

— Із демодексом борюся вже з десяток років. Завдяки дієті та спеціальним засобам вдалося його стримувати. Але як тільки послаблюється імунітет, недуга проявляється з новою силою, — каже 42-річна Марина ГНАТЮК із Кропивницького.

Демодекоз вражає шкіру обличчя — щоки, чоло, ніс, підборіддя, інколи навіть повіки. Виникає через підшкірного кліща демодекса. Він є у понад 70% людей, проте неактивний. Проявляється при ослаб­ленні імунітету, іноді — через неправильний догляд за шкірою обличчя.

— Взимку перенесла коронавірус. Хоч і легку форму, але як ускладнення повилазили давні проблеми зі здоров'ям. Звичні методи боротьби з демодекозом перестали діяти. Обличчя вкрили червоні гнійники, які косметикою не могла приховати. Добре, що я дізналася про засоби із цілющих трав і коріння Тетяни Павлівни Радіонової. Вони нарешті мені допомогли. Зняли почервоніння, м'яко очистили шкіру та надали їй здорового вигляду.

— При загостренні демодекоз заразний. Передається при користуванні побутовими речами, — розповідає Тетяна Павлівна Радіонова. — Буває лицьовий і очний. При першому кліщ живе в сальних залозах шкіри обличчя. Піднімається у верхні шари й розмножується. На цих ділянках з'являється червона або рожева висипка, схожа на вугрі. Іноді виникає свербіж. А очний демодекоз проявляється на повіках. Агресивніший, його важче позбутися.

У боротьбі із демодекозом Тетяна Павлівна Радіонова радить застосовувати її комплекс із цілющих трав. Він складається з протирання й мазі. Їх слід наносити на уражену шкіру. Вони знищують паразита й нормалізують роботу пор. А збір із трав і коріння не дає підживитися демодексу зсередини і він поступово гине.

— Вже на четвертий день відчуєте поліпшення. Шкіра стане гладка, а висипання поблякнуть. Трав'яний комплекс удвічі зменшує ризик повторного зараження. Для тривалого ефекту раджу відмовитися від гострих і жирних страв, копченостей, не зловживати алкоголем, кавою і шоколадом. Налягайте на рослинну їжу, супи.

Засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової travnik.kharkiv.ua 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Трави очистять шкіру від кліща демодекса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути