Під час ортоплазми не використовують ліків

Автор: ФОТО НАДАНЕ МЕДЦЕНТРОМ ”ОРТОМЕД ПРОСПЕРІТАС”
  Збагачену тромбоцитами плазму вводять у проблемну ділянку суглоба. Це покращує кровообіг і сприяє відновленню ушкоджених тканин
Збагачену тромбоцитами плазму вводять у проблемну ділянку суглоба. Це покращує кровообіг і сприяє відновленню ушкоджених тканин

— У холодний сезон ­хворі на артрит, артроз, остеохондроз щодня страждають від болю. Не можуть вільно рухатися й тому взимку часто відчувають пригніченість. Але сьогодні повернути здоров'я суглобів і хребта нескладно. Один із дієвих методів лікування — процедура ортоплазми, — каже лікар-ортопед Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазма — це кілька уколів в уражену ділянку. Процедура майже безболісна. Дозволена з 16 років. Здатна вилікувати міжхребцеві грижі, п'яткові шпори, пришвидшити загоєння переломів і вивихів. Допомогти при ушкодженні м'язів і зв'язок.

— Для процедури не використовуємо медикаментів, лише кров із вени пацієнта. Обробляємо її в центрифузі, отримуємо плазму. В ній — максимальна концентрація тромбоцитів, що відповідають за відновлення тканин і кісток. На проблемну ділянку наводимо ультразвуковий сканер і бачимо на моніторі, що всередині суглоба. Лікар вводить тромбоцити саме в зону ураження, щоб пришвидшити загоєння, — продовжує Сергій Володимирович.

Тромбоцити покращують кровопостачання, нормалізують кількість рідини в суглобі. Відновлення відбувається природним шляхом. У результаті зникає набряк і запалення у хворій ділянці.

Курс лікування ­передбачає три-п'ять ін'єкцій із ­проміжком у три-десять днів. Після цього стан суглоба значно покращується, збільшується амплітуда рухів, зникає біль. У складних випадках захворювання рекомендують пройти повторний курс. Його фахівець призначає через вісім-десять місяців.

Лікування плазмою можна поєднувати з іншими оздоровчими методиками. Процедура не спричиняє побічних ефектів або алергій. Її виконують стерильними й одноразовими інструментами, тому повністю безпечна.

Також у медцентрі проводять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел: 0(532) 58 03 08,

0(66) 513 95 86, 0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися на сайті

ortomed-prosperitas.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Під час ортоплазми не використовують ліків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути