Ексклюзиви

Суглоби перестають нити на погоду від трав'яної мазі

— Думав уже продавати дачу. Все одно на ній нічого не міг робити. Тільки попрацюю з пів часа сапкою чи косою, то рипіли суглоби, як ходова старої машини, — говорить киянин Геннадій Мельниковський, 58 років.

— Хотів ставити протез колінного суглоба. Але як почув ціну — передумав. То дороге задоволення. В газеті прочитав про трав'яну мазь, що помагає суглобам. Проконсультувався з лікарем і замовив її по пошті.

Втирав у ноги й спину. На третій день біль у колінах зменшився. Геннадій вже сам порається по дому і город прополює. Коли на погоду лікті крутить, втирає мазь і в них. Ниючий біль минає.

— Після прополювання грядок біль у суглобах та попереку — звична річ. Болять коліна чи лікті, залежно від того, хто на що більше спирається під час роботи, — розповідає 50-річний Сергій Сергій Валентинович Щербина, мануальний терапевт із Києва. — Людина довго перебуває в одній позі, м'язи перенапружуються. Іноді вони розслабляються самі. Якщо цього не відбулося, треба втирати протизапальну мазь. Виготовляю її за сімейний рецептом. Засіб з натуральних компонентів, повністю екологічний.

Мазь допомагає при артритах, артрозах, міозитах, плекситах, бурситах, грибкових інфекціях і мастопатіях. Не містить токсичних речовин, не впливає шкідливо на організм. Треба наносити на уражені ділянки один-три рази на день. Знімає біль, усуває запалення. Полегшення настає на другий-п'ятий день. Користуватися слід до зникнення симптомів.

Замовити засіб можна за тел.:

0(67) 757 98 20, 0(50) 574 97 81.

Доставка "Новою поштою", Укрпоштою або самовивіз із кабінету лікаря за адресою: Київ, ­просп. Григоренка, 39б, 3-й пов., каб. 125. Сайт: phytodoctor.com.ua

Ліцензія на медичну практику видана МОЗ України серія АЕ №283488 від 12.12.2011

Зараз ви читаєте новину «Суглоби перестають нити на погоду від трав'яної мазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути