У київському представництві компанії "Бріта" з"явилися пристрої, схожі на сифони для газованої води. Це збивачі для приготування вершків і кремів. У закладах харчування їх також використовують для соусів і легких десертів.
Прилад розпушує продукти стиснутим газом — закисом азоту. У збивач заливають продукт. Під дією газу він стає пухким. Балончика вистачає на півлітра страви.
Фірма виробляє збивачі на півлітра та літр. Півлітровий "ІСІ Крем Профі-ВІП" коштує 388 грн. Літровий "ІСІ Термо-ВІП" — 665 грн. Він має колбу з подвійними стінками, тому може служити термосом — тримає 8 год. холод і до 3 год. зберігає тепло. Упаковку з 10 змінних балончиків продають за 52 грн.
Коментарі