середа, 23 січня 2008 15:40

В Києві розпочалися сезонні розпродажі

У столичному магазині чоловічого одягу "Каззара", що на вул. Костянтинівській, 2а, розпочався сезонний розпродаж зі знижками 30–70%.

— Увесь товар із Італії, — каже невисока шатенка Оксана, продавець-консультант магазину. — На бирці вказано виробника — місто Буше.

У глибшій залі магазину півколом висять осінньо-зимові пальта завдовжки до коліна. Є вовняні та кашемірові. Кольори — темно-зелене, букльоване сіро-біле, коричневе. Є з коротким ворсом, на кшталт шуби. Ціни — від 2713 до 2900 грн. На всі вироби діє знижка 50%. Коричневі шкіряні чоловічі паски за 150 грн уцінили на 30%.

— Зі знижкою 70 відсотків продаємо чоловічі костюми великих розмірів, — розповідає Оксана. — Від 60-го до 64-го. Вони розраховані на високих чоловіків — 190–196 сантиметрів. Коштують 2100 гривень. Акційна ціна близько 800.

На вішалці однотонні вироби сірого кольору. Є в тонку смужку — блакитну і світло-сіру.

— Якщо купите товар на п"ять тисяч гривень, отримаєте 10-відсоткову дисконтну картку, — веде далі продавчиня. — Вона накопичувальна. Раз на місяць пропонуємо нашим покупцям безкоштовну хімчистку костюмів.

Зараз ви читаєте новину «В Києві розпочалися сезонні розпродажі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути