середа, 07 листопада 2007 15:17

В "Ельдорадо" відвідувачам робитимуть зачіски

З 10 до 25 листопада в магазинах "Ельдорадо" в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Львові, Луганську та Одесі пройде акція "Салон краси у вас удома". Щосуботи та неділі поблизу стендів британської компанії "Ремінґтон" із фенами та бритвами працюватимуть професійні стилісти. Тут кожному відвідувачу запропонують зробити модельну зачіску. Купувати товар для цього не обов"язково.

— Марка "Ремінґтон" у нашій мережі з"явилася наприкінці жовтня, — каже Валерія Толочина, 25 років, із "Ельдорадо". — Акція пройде в 25 великих крамницях. Хоча нові прилади продають в усіх наших магазинах.

Під час презентації в "Ельдорадо" можна побачити найпопулярніші товари "Ремінґтон": фени та мультитистайлери —  випрямляч волосся та плойка з керамічним покриттям. Англійська марка також пропонує акумуляторні бритви та машинки для підстригання волосся, тримери. Найдешевший тример коштує 79 грн. Акумуляторний набір, бритву з тримером, продають за 179 грн.

Зараз ви читаєте новину «В "Ельдорадо" відвідувачам робитимуть зачіски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути