четвер, 16 вересня 2010 03:26

У взуття підкладають силіконові подушки

У взуттєвих магазинах Житомира продають силіконові вставки для незручного взуття. Це напівкруглі подушечки, прозорі або шкіряні з поролоном усередині. Підходять для відкритих босоніжок.

У 26-річної Ольги Цимбалюк з обласного центру вузька нога 35-го розміру. Вона купує вставки до кожного взуття.

— У мене низький підйом, тому вибираю взуття на розмір менше. Але все одно доводиться користуватися вставками. Уперше купила їх два роки тому. Треба було одягти нові туфлі на весілля. Щоб нога не ковзалася, приклеїла шкіряні подушечки на середині підошви. Ступня піднялася і взуття не злітало.

Ольга купує вставки польського виробництва. Каже, вони якісніші, аніж українські, довго не зношуються, при ході не зсовуються.

— Улітку знайшла в магазині прозорі вставки. Зраділа, бо босоніжки не було як носити. Подушечок майже не помітно. Якщо треба взути туфлі без вкладки, липке місце закладаю папером.

Накладки окремо продають під п"яту, пальці, на закаблуки. Їх підкладають також, щоб не натерти мозолів. Коштують від 25 грн.

Зараз ви читаєте новину «У взуття підкладають силіконові подушки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути