пʼятниця, 26 жовтня 2018 05:25

Опалення електричною підлогою обходиться увосьмеро дешевше за радіаторне

Автор: WWW.EKOPOL.COM
  Електрична підлога підходить для будь-­якого покриття — ламінату, ковроліну, плитки
Електрична підлога підходить для будь-­якого покриття — ламінату, ковроліну, плитки

— Три роки тому зробили теплу підлогу по всій квартирі. Готувалися до народження донечки. Спершу хотіли водну. Однак виявилося, що для квартир без лічильника на воду вона не підходить. І ще є ризик протікання. Обрали електричну. Не пошкодували. Тільки-но холоднішає, одразу вмикаємо. Не доводиться чекати початку опалювального сезону, щоб удома стало тепло. Взимку використовуємо як додаткове джерело тепла — ніяких морозів не боїмося, — каже 28-річна Марія Гриневич з Одеси.

Електричну теплу підлогу можна використовувати як додаткове й основне опалення.

— Останньому варіанту часто надають перевагу — так набагато вигідніше у фінансовому плані. Адже тепло від радіаторів не здатне повноцінно прогріти приміщення. Воно піднімається під самий верх і гріє стелю, а не ту зону, де перебуває людина. З теплою підлогою таких проблем немає, температура повітря знижується в міру наближення до стелі. У результаті створюються комфортні для тіла умови й саме тепло при цьому марно не витрачається. Економніше у 8–10 разів за радіаторне виходить, — розповідає Гліб Прохоров, директор компанії "Екопол Україна".

З електричною підлогою можна встановлювати температуру для кожної кімнати окремо. Усе завдяки терморегулятору. Він дозволяє підлаштовувати систему відповідно до своїх потреб.

— Електроенергії теплі підлоги багато не споживають. "З'їдають" набагато менше, ніж більшість електроприладів. Приміром, порівняти з електрочайником: на теплу підлогу йде максимум 300 ват, на електрочайник — 2000.

На електричні теплі підлоги дають гарантію 20 років. Термін роботи подібних систем — від 30 до 50 років. Покриття для них підходить будь-яке. Обрати можна плитку, лінолеум, паркетну дошку чи ковролін. Головне, щоб воно взагалі було.

— У нашій компанії є в наявності вся лінійка електричної теплої підлоги: й кабельні системи, й інфрачервоні. Наразі діє вигідна акція — безкоштовне встановлення теплої підлоги в будь-якій точці країни.

Замовити можна на сайті ekopol.com.ua

або за тел.: 0(97) 360 50 03; 0(73) 360 50 03; 0(50) 360 50 03.

Зараз ви читаєте новину «Опалення електричною підлогою обходиться увосьмеро дешевше за радіаторне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути