Пісні тонкі млинці такі ж смачні, як і ті, які приготовлені на молоці та яйцях.
Важливо лише знати кілька секретів приготування, щоб вони вийшли еластичні, не рвались і мали чудовий смак та мали апетитний вигляд.
Gazeta.ua ділиться п'ятьма рецептами пісних тонких млинців.
Пісні млинці на воді

Інгредієнти
борошно - 350 г;
воду - три склянки;
олія рослинна (без запаху) - 75 мл;
цукор - 40 г;
соду - 0,5 ч. л.;
лимонна кислота або оцет - пару крапель;
сіль - щіпка.
Як приготувати
У воді кімнатної температури розводимо кислоту разом з цукром і сіллю.
Борошно з'єднуємо з содою і поетапно вмішуємо у воду.
Як і в багатьох класичних рецептах тіста, олію вводимо останньою. та випікаємо на пательні.
На рисовому відварі

Інгредієнти
борошно – 500 г;
масло рослинне – 100 мл;
рис – 340 г;
цукор – 75 г;
соди – 1 ч. л.;
родзинки – 1 стакан;
сіль – щіпка.
Як приготувати
Рис відварюємо в трьох літрах води до готовності. Після проціджування рисового відвару у вас повинно вийти близько 1,5 літрів готової основи для млинців. При цьому відвар не повинен бути надмірно густим: допустима густина – рідкий кисіль. До з'єднання з іншими інгредієнтами відвар необхідно остудити.
У відвар вмішуємо борошно, цукор, сіль, масло і соду.
Тісто має вийти, як рідка сметана.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Млинці без борошна: який інгредієнт зробить їх міцними та еластичними
На мінеральній воді

Завдяки присутності в мінеральній воді бульбашок газу, готові млинці виходять повітряними і легкими.
Інгредієнти
На 750 мл води з газами беремо:
борошно – 3 склянки;
цукор – 150 г;
сіль – 14 ч. л.;
масло рослинне – 50 мл
Як приготувати
Взяти борошно, сіль, цукор і перемішати.
Влити до сипких інгредієнтів мінералку. При цьому процес замішування не припиняємо ні на секунду.
Додати останній інгредієнт – олію і виконати фінальний заміс тіста. Потім можна смажити на сковороді.
Пісні млинці на чаї

Інгредієнти
Чорний або зелений чай - 1,5 скл;
борошно - 9 ст.л.;
розпушувач - 1,5 ч.л.;
цукор - 4,5 ст.л.;
олія рослинна - 1,5 ст.л.;
сіль - щіпка.
Як приготувати
Чай необхідно попередньо заварити. Так як до моменту з'єднання з іншими інгредієнтами, а конкретно з олією, цукром і сіллю, чай повинен бути злегка теплим.
Завершивши заміс раніше сполучених інгредієнтів, акуратно вводимо борошно з розпушувачем і замішуємо до однорідності. Смажимо до рум'яності.
Млинці на соєвому молоці

Ці млинці сподобаються навіть завзятим противникам пісних страв.
Інгредієнти
соєве молоко - 150 мл;
борошно - 200 г;
воду - 150 мл;
маргарин (рослинний) - 75 г;
мед - 45 г;
цукор - 40 г;
сіль - щіпка.
Як приготувати
Відміряємо потрібну кількість борошна, солі і цукру, а потім змішуємо ці компоненти з розтопленим маргарином, теплою водою і соєвим молоком.
Перемішавши склад, накрийте його харчовою плівкою і поставте в холодильник на дві години. Потім починайте смажити.
Якщо втомилися від звичайних млинців, зберігайте рецепт рулету з крем-сиром, який точно вийде у кожного.
Готується дуже просто, швидко, а виходить надзвичайно смачно.
Коментарі