неділя, 19 березня 2006 17:12

Костюм краще пошити

У львівських магазинах є гарні ділові костюми, але здебільшого дорогі. Наприклад, у магазині "Арсен" італійський комплект коштує понад $200. Тому львів"янки, як правило, віддають перевагу базарам.

Найдешевші речі пропонують ринки "Краківський" і "Галицьке перехрестя". Там  польський чи турецький костюм можна купити за 200–300 грн. Вишуканіші речі підбирають на ринках "Добробут" у центрі Львова та "Південний".

Проте жінкам з нестандартною фігурою і на дорогих базарах підібрати діловий одяг нелегко. Львів"янка ОксанаРалько, 45 років, вибирала обновку на "Південному".

— Обійшла майже всі бутики,— розповідає пані Оксана. — Те, що хотіла б одягнути, — лише до 48-го розміру, а в мене — 52-й. Сподобалося кілька костюмів польської швейної фабрики з Лодзі. Поміряла: як спідниця добра, то піджак вузький! А коштують не дешевше 700 гривень.

Пані Оксана купила три метри темно-синього гіпюру (ширина 1,1 м) та "подвійний креп" — дві довжини спідниці (1,8 м) — і звернулася до кравчині. Пошила блузку-піджак на підкладці з великим коміром і спідницю з гіпюровими "хвостами". Обійшлася обновка львів"янці майже в 400 грн (гіпюр — 42 грн/м, креп — по 60 грн/м, пошиття — 195 грн).

Зараз ви читаєте новину «Костюм краще пошити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути