середа, 21 травня 2008 18:32

Глянцеві наклейки не лишають слідів на стіні

В інтернет-магазині подарунків "Комод" (www.komod.com.ua) з"явилися наклейки для кімнат, кухонь і ванних. Їх привозять із Франції.

— Наклейки мають паперову гладку глянцеву поверхню, тож краще їх протирати сухою ганчіркою, — розказує 24-річна Ірина Колодяжна, менеджер магазину. — Із гладких поверхонь наклейки знімаються одразу й не залишають на стіні слідів.

На сайті магазину є фото наклейок. Для дитячої кімнати "Комод" радить комплект "Вечірка": наліпки тістечок із фруктами, намиста з карамелі. У колекції "Зоопарк" є червоний слон зі смугастим хоботом, пташка з серцем у дзьобі. Для ванної пропонують "Підводний човен". Можна наліпити мушлі, водорості й русалок. Для вітальні підійдуть наліпки японських анемонів і ромашок.

Усі наклейки розміщені на двох аркушах розміром 60х70 см. Коштують 238 грн.

— Доставка Києвом безкоштовна і здійснюється протягом двох годин. В інше місто України замовлення надійде за два дні, послугу треба оплатити додатково, — додає менеджер.

Зараз ви читаєте новину «Глянцеві наклейки не лишають слідів на стіні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути