вівторок, 16 жовтня 2007 17:09

Електробритву промивають проточною водою

Автор: фото: Сергій СТАРОСТЕНКО
  Промоутер компанії ”Філіпс Україна” Ольга Забарова показує нову бритву ”Архітек” RQ1090 на презентації в столичному клубі ”Патіпа”
Промоутер компанії ”Філіпс Україна” Ольга Забарова показує нову бритву ”Архітек” RQ1090 на презентації в столичному клубі ”Патіпа”

Голландська компанія "Філіпс" почала виробляти електробритви "Архітек" із трьома висувними незалежними плаваючими головками.

— У нових бритв кожна головка працює незалежно від інших,— розповідає Петро Помагаєв, 28 років, представник компанії "Філіпс Україна". — Новою бритвою легше голити щетину у важкодоступних місцях, під носом і під щелепою.

Заряду акумулятора бритви вистачає на 21 год. Він підзаряджається за кілька хвилин. У комплекті є адаптер для зарядки. У нових моделях є висувний тример, щоб підрівнювати зачіску на скронях і потилиці.

Моделі RQ1085 та RQ1095 мають додатковий пристрій — настільну станцію для очистки ножів бритви мийним розчином. Бритву вставляють туди після гоління. Там прилад очищується і підзаряджається. Можна промивати і проточною водою.

— Бритви мають дисплей, — продовжує Петро Помагаєв. — Залежно від моделі на ньому висвічується рівень заряду батареї стовпчиком або цифрами.

У магазинах "Фокстрот" модель RQ1050 коштує 1379 грн. Моделі RQ1085 і RQ1090 — 1999 грн.

Зараз ви читаєте новину «Електробритву промивають проточною водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути