четвер, 05 травня 2011 04:30

Будильник-бомбу дарують тещі без інструкції

— Ніколи не міг уранці вчасно проснутися, доки друг не подарував на день народження будильник-м'яч, — каже киянин Олександр Іванишин, 23 роки. — Як тільки він починає дзеленчати, кидаю його об стіну. Від сильного удару замовкає. Так приємно.

Будильник "Баскетбольний м'яч" продають в інтернет-магазинах за 145 грн. Продавець-консультант Іван Білобородько, 22 роки, пояснює, що механізм подарунка захищений від ушкодження. Звичайним способом його вимкнути неможливо.

— Популярний серед чоловіків також будильник-бомба. Його дарують друзям і тещам. Коли хочуть приколотися, то інструкції не показують. Механізм програмують так, щоб уранці він дзвонив як звичайний будильник. Щоб замовк, всередину нього треба кинути монетки, як у копилку. Якщо цього не зробити, то через хвилину починає тенькати, як бомба. Не встигаєте вкинути гроші, звучить вибух. Ззаду будильника відкривається кришка, він підскакує і з грохотом викидає всі монети. Заглушити іграшку можна лише грішми. Коштує 160 грн.

Подібний до бомби будильник-ракета. Спершу починається відрахунок, потім іграшка вистрелює з гучним звуком. Треба встигнути її вимкнути, інакше доведеться шукати ракету в кімнаті. Будильник-пропелер зривається з підставки й літає по кімнаті. Перестає дзеленчати, коли пропелер вставляють на місце.

Будильник із лазерним прицілом відключається лише коли господар влучить із пістолета у мішень. Продаються також пристрої на колесах, що катаються по кімнаті й пищать. На вмонтований у килим будильник треба стати ногами. Головоломки дзвонять, доки власник не складе докупи пазли.

— Добре продаються будильники-подушки. Всередині вмонтовані лампочки, які в запрограмований час починають світити в обличчя людині. Подібні механізми з шумом спускаються зі стелі. Їх вішають над головою.

Зараз ви читаєте новину «Будильник-бомбу дарують тещі без інструкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути